Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде спрете да недоволствате и се насладете на красиват зима

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде спрете да недоволствате и се насладете на красиват зима

Абе хора, вече започвам да се дразня....всеки заревал че снега бил затрупал улиците и какво ли не. Ами в края на краищата е нормално като вали и да си трупа. Защо все трябва да сме недоволни за нещо???Първо никой не чистел или чистели, ама малко.....еми аз снощи изчистих двора, цял час фъргах сняг като хамав и след буквално 5 мин. всичко си беше същото. Не знам какви снегорини и техника трябва да има, но защо всички очакват чудеса не разбирам. Първо защо има страшно много хора с летни гуми, които са тръгнали с колите си като от дни се говори че ще вали сняг.....?Второ защо изобщо са тръгнали и на екскурзии между градовете, като постоянно се знае че ще затворят я магистрала, я други пътища, да не говорим за проходите....да тръгнеш в такова време си е направо самоубийство и начин сам да се закопаеш някъде и да си стоиш там и да се нервираш, що не чистели.....ми то магьосници няма !!!! пътя си се затрупва вятъра беше ужасен, едва ли има жива сила която да почисти в такова време. Снощи бутах няколко калпака дето ми тръгнали в такова време по летни галоши....за какво говорим!!!!. Никой не ни е виновен. Просто трябва малко да се изчака да спре това лошото време, пък тогава ако сте добре екипирани излизайте с колите, на ваша отговорност. Били сме се върнали в коя си ера да бутаме колите и да си чистим......ми ще чистим. Все някой ни е крив......Ами радвайте се на красивата картина навън, и като нямате необходимите аксесоари за зимни условия си хванете някое подходящо оборудвано такси и отидете с него на работа или да си вършите работата. То и 1000 снегорина да има файда да обикалят във вихрушката НЯМА. А какво правят тез лудите по това време навън без вериги, без зимни гуми, без стаж или опит при шофиране в такива условия си е загадка просто хора дето имат мерак да мърморят и да намират виновни за тяхното безумие.Айде спрете да недоволствате и се насладете на красивата зимна картина и умната!!!
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Както виждам май ти най много викаш от всички други във форума,тук почти няма човек който да недоволства че вали сняг.Дори повечето се радват,включително и аз,въпреки че в Габрово снежната покривка е около 70 см.,нямам нищо против да навали още.А във Варна колко е?Вчера съм ринал 3 пъти сняг,днес още един път,скоро ще рина пак,преспата която се натрупа пред нас е около 1,30 м.,но някъде да си видял да рева че вали сняг.Освен това че във Варна духа не означава че и в останалата част на България е същото,тук например изобщо не духа.И това че там сняг не сте виждали и не можете да карате при зимни условия,не означава всички да си стоят по къщите,понеже било самоубийство да се тръгне на път в такова време.Човека може да си изкарва прехраната като пътува.Какво да направи?Да си стои в къщи една седмица,докато някой на който му се плаща за това,да се сети да си свърши работата и да почисти улиците ли!Всеки тук който се оплакваше от нещо беше точно това,че пак някои не си свършиха работата и пак бяха изненадани че зимата вали сняг.Хайде малко по-спокойно и по-малко да се дразниш,че ще ти тръгне така цялата година и айдееее....

Коментар

...аз пък си мисля, че прекалено емоционално се изсилват нещата. Ако бяха наизлезли по три снегорина на улица, всички щяха да реват, че от снегорини не можело да се премине. Снощи гледах една по новините, дето плю плю бате Бойко, пък накрая се ухили и каза"-иначе е красиво".....на българина никога не може да му се угоди...или снегорина ще е калпав, или лопата ще му е малка, или пък нам кво си....ами в края на краищата, всеки трябва да се съобразява с обстановката. Като си с летни гуми, ми много ясно, че и на изчистеното ще танцуваш на едно място.А самите хора в снегорините какво да ги виним, ми той минал там, изчистил и след 5 минути няма и помен от изчистеното....ами я си представете да наизлязат сумата му и снегорини и да се развъртят из градовете...по пет на улица....И аз снощи изпаднах в лудо приключение, докато се прибера, пък сутринта да не ви казвам как се довлякох до офиса....обаче си трая, щото като ти е навято или снежно или пък заледено - ми стой си в къщи. Ако работата ти е такава и трябва да пътуваш - що не си взел зимни гуми.... Никой на никого не е виновен, просто сме се разлигавили здраво всички и не е толкова важно дали улиците са изчистени или пък за колко време си отишъл на работа, а е важно да се оплачеш, да виниш, да плюеш и да осъждаш....Щото дедо боже е сътворил всичко на земята, ама атеисти ли да ставаме сега че ни е заринал до ушите в сняг... Всичко си е наред, скоро обстановката ще се нормализира...малко търпимост и спокойствие и проблеми няма да има. Пък тогаз все ще измислим за кво да ревнем пак.....

Коментар

Ми то която и програма да пуснеш все за това се говори, как не били почистили, вчера докато валяло.... и само недоволни шофьори дават....
            Както виждам май ти най много викаш от всички други във форума
            Чак пък да викам....айде. и да...как забравих....ние във Варна сняг не сме виждали и затова само се заяждаме. Не съм целял да обиждам някой или да давам акъл на някой. Относно тези които с това си изкарват хляба съм написал:
            Ами радвайте се на красивата картина навън, и като нямате необходимите аксесоари за зимни условия си хванете някое подходящо оборудвано такси и отидете с него на работа или да си вършите работата. То и 1000 снегорина да има файда да обикалят във вихрушката НЯМА. А какво правят тез лудите по това време навън без вериги, без зимни гуми, без стаж или опит при шофиране в такива условия си е загадка, просто хора дето имат мерак да мърморят и да намират виновни за тяхното безумие.
            Толкова сняг достатъчен ли е?, или ние тука от морето сме от друга България:
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

BUT I’M LOVIN’ IT !!! Пазарджик Не се вижда добре но снежната покривак си е доста дебела ,като се има впредвит положението на града-около 20-25,на места до 30 сантиметра!ВЯесело е да гледаш как дечицата си играят в снега!
              Прикачени файлове
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ела се наслаждавай ти на 30см. сняг, на мен фара ми е на такова разстояние от земята Иначе е красиво, бяло, дрифтаджийско - само с вратите напред Призовавам тези които не могат да карат, да си седят вкъщи и да се наслаждават на зимата
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                  Иначе е красиво, бяло, дрифтаджийско - само с вратите напред Призовавам тези които не могат да карат, да си седят вкъщи и да се наслаждават на зимата
                  мога да добавя и на червено вино с тънки мезета
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Само за сравнение,да видиш че наистина сте друга България ,сравнявай с последната си снимка,където не е навяване или купчина от изринат сняг.Авео,нямат значение толкова гумите ако трябва да минеш през улица с 50 см. снежно покритие,първият който мина беше един джип,накефи ме.(говоря за уличката в ляво преди блока от едната снимка)И още веднъж да кажа,страхотно се кефя на снега,нека да вали още!
                    Прикачени файлове

Коментар

Наистина дойде зимата като едно време. Че някои хора не са подготвени или немогат да карат при тези условия незначи че другите им са виновни. Гледах и аз снощи по телевизията в Бургас и Пловдив има малко снежец и хората се уплашиха дали има и 10 -15 см, както каза peho тук ние сме си свикнали и ако някой иска да се научи да кара в зимни условия с удоволствие ще му предоставим терен и можем да му дадем някой и друг урок, а иначе на мен лично вече не ми се кара много в този сняг просто не ми се рине за да изкарам колата от двора. Ами то 100 м по 70 см снежна покривка и около 2 м. широка пъртина колко кубика трябва да прехвърля, не благодаря гимнастиката ще я оставя на друг. Та, не се къхарете за снега гледайте от точката на красотата и ако не ви се налага просто не карайте.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

тези дни по прогнозата за времето като кажеха СНЯГ и 5 годишната ми дъщеря опулваше ейййййй такива очи към телевизора.... днес сутринта не можах да видя усмивката й на лицето при вида на навалялите 5-10 санта навън през ноща, щото след голямо чудене реших да отида на работа - при положение, че съм със зимни гуми... а пътя - лед - огледало - всичко замръзнало слид снощния дъжд... и тръгнали разни с летни гуми.... не ми се говори...иначе тука в Несебър не е толкова красива картинката... сняг има колкото да кажем, че е валяло... иначе си духа като за световно...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И аз се кефя много, нека още да вали зима е все пак, когато няма сняг викама "Ееее кво е са тва зима без сняг на нищо не прилича." или когато има "Абе що има сняг сега, за кво вали и не спира?". Ходете малко в Англия да видите какво е гадна зима- само дъжд....гадория.

Коментар

Днес след листовките бутах един аз с летни гуми ... направи ми дънкито на нищо с това задно ... друг пък с летни гуми не можа да спре и се пързаляше до една друга кола, след което я осурка (шофьора си беше вътре) ... друг пък не можа да тръгне по баира - въртя гуми ту бавно ту бързо - движеше се само назад ... а по този баир аз тръгнах, та даже ускорих до 20 км/ч - с чисто новите от началото на сезона зимни гуми BF Goodrich ... Гумите си имат голямо значение - чичо ми от стз ми писа "Фиат е най-стабилната кола на сняг - днес изминах 50 км градско без да закъсам за разлика от всички други" - а той по принцип е фен на опел ... е не точно фен, ама ... вече е фен на фиат - покара чинкуечентото малко (с него ги е изминал тея километри) и продължава да го кара, дадохме му го да го продаде, но май няма такова намерение :DИначе стават страхотни дрифтове на това време ... Много му се кефя, а и е толкова красиво навън (преди да мине гадния снегорин :D )

Коментар

Re: Айде спрете да недоволствате и се насладете на красиват

Аз не се оплаквам, даже ми е кеф. Нищо, че преди час се наших в едно от тея бетонни блокчета високи по една педя, дето ги слагат по тротоарите, за да не спират колите и си изкривих картера. Може и да съм го спукал и да текне. Де да знам... Еб@л съм го, чакам да стане 16:30, за да взема малкия от градина и да се търкаляме в снега.Мислете позитивно бе хора!п.с. kiler_4o, въй стига с това "дънкито" ще ни се смеят хората бре
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                              X