Абе хора, вече започвам да се дразня....всеки заревал че снега бил затрупал улиците и какво ли не. Ами в края на краищата е нормално като вали и да си трупа. Защо все трябва да сме недоволни за нещо???Първо никой не чистел или чистели, ама малко.....еми аз снощи изчистих двора, цял час фъргах сняг като хамав и след буквално 5 мин. всичко си беше същото. Не знам какви снегорини и техника трябва да има, но защо всички очакват чудеса не разбирам. Първо защо има страшно много хора с летни гуми, които са тръгнали с колите си като от дни се говори че ще вали сняг.....?Второ защо изобщо са тръгнали и на екскурзии между градовете, като постоянно се знае че ще затворят я магистрала, я други пътища, да не говорим за проходите....да тръгнеш в такова време си е направо самоубийство и начин сам да се закопаеш някъде и да си стоиш там и да се нервираш, що не чистели.....ми то магьосници няма !!!! пътя си се затрупва вятъра беше ужасен, едва ли има жива сила която да почисти в такова време. Снощи бутах няколко калпака дето ми тръгнали в такова време по летни галоши....за какво говорим!!!!. Никой не ни е виновен. Просто трябва малко да се изчака да спре това лошото време, пък тогава ако сте добре екипирани излизайте с колите, на ваша отговорност. Били сме се върнали в коя си ера да бутаме колите и да си чистим......ми ще чистим. Все някой ни е крив......Ами радвайте се на красивата картина навън, и като нямате необходимите аксесоари за зимни условия си хванете някое подходящо оборудвано такси и отидете с него на работа или да си вършите работата. То и 1000 снегорина да има файда да обикалят във вихрушката НЯМА. А какво правят тез лудите по това време навън без вериги, без зимни гуми, без стаж или опит при шофиране в такива условия си е загадка
просто хора дето имат мерак да мърморят и да намират виновни за тяхното безумие.Айде спрете да недоволствате и се насладете на красивата зимна картина и умната!!!

Коментар