Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW 3 или Audi A4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2001 година излиза фейслифта на бмв това което си дал е преди фейслифта аз бих се спрял на 320 бензин или дизел определено съм за БМВ то ПС бачкам във магазин специализиран за БМВ така че мога да ти помогна и със цени на части най малко да сравниш със аудито за да се спреш окончателно на БМВ :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

alfa 166 бензин 2.0 или 2.4дизела за над 15 до 20 ще е с фул есктри.бих си взел аз,по твоето въпросче симпатизирам на бмв....
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз ти препоръчвам BMW-то но има и нещо друго във време като днешното (в сняг) си пешеходец Иначе до 20к на твое място бих си докарал 166 след фейслифта, или бих си платил акциза за 3.0 пак 166 (лично мнение на нищо не отстъпва на 2-те посочени от теб, дори съм сигорен че от BMW-то е по-добра)
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

незнам защно но май ще взема Аудито вижда ми се по модерно по красиво както вътрешния интериор така и външния вид, като чета вашите коментари голяма част за за БМВто но пък е по бавно и като модел е по старо а новия фейс лифт както казвате усмихнатото е доста по скъпо и от Аудито. Но ще помисля де , то така лесно кола за толкова пари не се купува и то в брой, доста хора даже биха предпочели да си вземат нещто ново на изплащане.
          Fiat Brava 1.6 16v 103 / 1999

Коментар

Като визия - категорично в полза на Аудито - никога не съм харесвал който и да било модел на БМВ. Малко да обърнем негативния вот
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Браво правилно си се насочил към аудито. Но защо не се замислиш за някой мерцедес. Няма смисъл да казвам че са най-здрави и дори частите са по-евтини от на ауди и бмв. Ето за такъв например http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...99346283721217 има и по-евтини, но просто този ти го давам като пример понеже ми хвана окото.
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Моят съвет е от три букви - BMW!
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

За да стане кашата още по голяма моят съвет е : не си купувай кола с задно предаване . :D Имам и с предно имам и с задно . При сегашната ситуация навънка с задно предаване си за никъде / не че с предното ще отидеш някъде ама /.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re: BMW 3 или Audi A4

StanioBravata написа:
                    Колеги помогнете в избора на кола вярно ще се наложи да изневера на марката но какво да се прави време е за нешто ново но се чудия кое е по добро BMW 3 2001 година или Audi A4 2001 година Що се отнася до цената Аудито е по скъпо но това не ми е чак толкова важно По важно е да се избере модела като визия комфорт и вървене Спрял съм се на двигатели 1.8 или 2.0 и на двата автомобила Бензинови Ето и няколко снимки да добиете представа за кои модели по точно ако не се сештате.http://img.data.bg/i.php?id=737749ht....php?id=737780
                    За малко повече пари аз бих взела Волво V70 Всички немски коли пред тази ряпа да ядът Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

StanioBravata написа:
                      BMW 3 2001 година или Audi A4 2001 година
                      Mercedes ’94 г. е сто пъти по - добър според мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ...и има с не по - малко екстри от БМВ и Ауди ’01г. Вече има прилични S-ки за по 13-14 бона... :P
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

За тея пари си потърси японски автомобил, аз лично бих си търсил TOYOTA
                        Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

msotiroff написа:
                          StanioBravata написа:
                          BMW 3 2001 година или Audi A4 2001 година
                          Mercedes ’94 г. е сто пъти по - добър според мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ...и има с не по - малко екстри от БМВ и Ауди ’01г. Вече има прилични S-ки за по 13-14 бона... :P
                          да бе С-ки 350 турбо . те точно тва им е издънката на мерцедес - 150 коня дизелов мотор на това купе !много проблемен двигател !!То по тая логика да си вземе Е-класа вечната кола и да се пенсионира с нея p.s.колега само да вметна ,че читаво ауди 2001 нагоре от тоя модел ,струва от 22-23 К нагоре .не се хвърляй на някое за 18 или по ефтино ,че ще ти се извие свят ,ще мине 30-така Докато БМВ-ета 318 от тия дето си сложил снимките са по 12-13К Ти в крайна сметка колза за 20+ ли си взимаш или за 13+
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Хубаво БМВ от тези вървят някъде 14 - 15 а феис лифта кам 30 , а Аудито някъде 19 -20 вярно има разлика но яз това се опитвам да разбера пускайки темата. Струва ли си да се дадат повече пари за Аудито или не.
                            Fiat Brava 1.6 16v 103 / 1999

Коментар

StanioBravata написа:
                              Хубаво БМВ от тези вървят някъде 14 - 15 а феис лифта кам 30 , а Аудито някъде 19 -20 вярно има разлика но яз това се опитвам да разбера пускайки темата. Струва ли си да се дадат повече пари за Аудито или не.
                              това дали си струва си го преценяваш ти :D разходите по колата сам знаеш ,не са свързани само с купуването и ! Има си застраховки обслужване и т.н. при тези коли не е никак евтино ,не случайно колегата по-горе дето продава части за БМВ ти намекна ,че е добре да се консултираш !!Преценката си е изцяло твоя ,колко пари изкарваш ,колко ще харчи колата ,консумативите скъпи ли са и ....за да не стане така ,че да си я купиш и после да ходиш 3 месеца пеша докато събереш пари за ремонт !!!Защото имам 1-2-ма приятели ,които си купиха коли по 35К и после теглят кредити за да ги правят
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

...

Коментар

Working...
                                X