Колеги помогнете в избора на кола вярно ще се наложи да изневера на марката но какво да се прави време е за нешто ново но се чудия кое е по добро BMW 3 2001 година или Audi A4 2001 година Що се отнася до цената Аудито е по скъпо но това не ми е чак толкова важно По важно е да се избере модела като визия комфорт и вървене Спрял съм се на двигатели 1.8 или 2.0 и на двата автомобила Бензинови Ето и няколко снимки да добиете представа за кои модели по точно ако не се сештате.http://img.data.bg/i.php?id=737749ht....php?id=737780
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 3 или Audi A4
Collapse
X
-
малко по скъпо казваш ?? а и това бмв -определено не ми прилича на 2001-а година .и е 1.8мотор ,който лично аз не харесвам . Мисля ,че не е редно да сравняваш кола която струва 13К и такава за 20+К1.8Т на ауди е удоволствие за каране ,имал съм такъв на А4 и нито е куц нито е проблемен !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
И аз съм казвал друг път, че от немските само на БМВ двигателите могат да изкарват такива стотици хиляди км като на италянка двг. Но пък за турбото на аудито знам един човек дето от други версии на а4 не се интересуваше като търсеше - та тази сигурно е най-оптималната. По ходова част със сигурност ще ни счупат от всякъде швабите, особено ако са на малко години карани само по аутобан. Това в германия аз като купувах кола се водеше един вид реклама - лангефарен (тоест карана на дълги отсечки). между другото от немските марки само тези двете бих приел като компромис. Важното е да не гоуф. Кола за 12000 лев на 8 години, а след още две години пак ще е по-добра от чисто нова дачия за същите пари и повече ще може да и вземе ако и се насити човек. Баварците си задържат висока цената на старо за по-дълго от аудитата докато им остаряват моделите.
Коментар
-
Аз не бих си взел нито едното, нито другото... въпрос на предпочитания.Имах служебно АУДИ А4, верно, 1.6, но всичките му части са луди пари, а как се разваля като се кара много, не е истина.Има огромна разлика между вървежа на 1.8 и 1.8Т (второто е турбинирано). Човека ви е писал 1.8, не 1.8Т.БМВ са коли със страхотна визия, но само толкова. Братовчед ми кара едно такова, двигателя му свети, колата е "перфектна", но си смесва бензин и масло... пък какъв е куц кон с това задно предаване...Незнам. Ако все пак трябва да избирам между тези двете, бих избрал Ауди
Коментар
-
Аудито с кой мотор 1.8Т е? - 150/163/170/190 коня? Има огромна разлика Ако е 1.8Т - 150 коня - супер куцо е! С турбо само за окраса! Ако е другите модификации - Да!А БМВто с кой мотор е? - 1.8 -113 коня или 1.8 16В-143 коня? Също има огромна разлика във вървежа!Аз бих избрал БМВто! Както колегата в по-горния пост беше казал - няма толкова здрави мотори!!! И не само това!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Immortal написа:Аз не бих си взел нито едното, нито другото... въпрос на предпочитания.Имах служебно АУДИ А4, верно, 1.6, но всичките му части са луди пари, а как се разваля като се кара много, не е истина.Има огромна разлика между вървежа на 1.8 и 1.8Т (второто е турбинирано). Човека ви е писал 1.8, не 1.8Т.БМВ са коли със страхотна визия, но само толкова. Братовчед ми кара едно такова, двигателя му свети, колата е "перфектна", но си смесва бензин и масло... пък какъв е куц кон с това задно предаване...Незнам. Ако все пак трябва да избирам между тези двете, бих избрал АудиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Re: BMW 3 или Audi A4
StanioBravata написа:Колеги помогнете в избора на кола вярно ще се наложи да изневера на марката но какво да се прави време е за нешто ново но се чудия кое е по добро BMW 3 2001 година или Audi A4 2001 година Що се отнася до цената Аудито е по скъпо но това не ми е чак толкова важно По важно е да се избере модела като визия комфорт и вървене Спрял съм се на двигатели 1.8 или 2.0 и на двата автомобила Бензинови Ето и няколко снимки да добиете представа за кои модели по точно ако не се сештате.http://img.data.bg/i.php?id=737749ht....php?id=737780BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Имам един приятел с БМВ 2.7 бензин (някакъв модел за щатите и Япония). След 2 години каране без сериозни проблеми, компютъра му изгоря, главата се пукна ей така за купона без да е прегрявана. Направо тая кола сгъна тотално за 3-4 месеца. При положение, че имало само няколко коли с тоя мотор в България, направо му побеля косата. Мерси за немските здрави двигатели дето цъфват когато им кефне. Щом парите не са проблем, взимай което повече ти харесваFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Имам един приятел с БМВ 2.7 бензин (някакъв модел за щатите и Япония). След 2 години каране без сериозни проблеми, компютъра му изгоря, главата се пукна ей така за купона без да е прегрявана. Направо тая кола сгъна тотално за 3-4 месеца. При положение, че имало само няколко коли с тоя мотор в България, направо му побеля косата. Мерси за немските здрави двигатели дето цъфват когато им кефне. Щом парите не са проблем, взимай което повече ти харесваBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар