...можеше и да се ожениш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правилно ли постъпих?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Правилно ли постъпих?
Marea Bipower написа:Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Евала пич ! Може да се повторя и като другите колеги, но това е нещо много хубаво да си самостоятелен, пък и за колата ще дойде време, сега почват да се строят много заводи на балканите и аз мисля, че ще паднат цените на автомобилите, докато недвижимото имущество си е недвижимо имущество! И аз ако бях на твое място и аз бих постъпил така !Всичко най-хубаво ти пожелавам и естествено да почерпишFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
нито в алфа 159 можеш да си вземеш душ, нито в новото браво да си сготвиш.... е вярно че и в двете можеш да преспиш, но... С апартамента пък не можеш да се повозиш, но си имаш фичката, а и има рейсове трамваи метро влак самолет.... Няма по-хубаво нещо от това да се прибереш у дома, а там да са жената и да щъкат човечета!!! Честито, догодина - 159!
Коментар
-
Marea Bipower написа:Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора
Коментар
-
Абсолютно правилния избор си направил.Освен това си писал че идеята е била да инвестираш а не да ги издухаш.Тоест колата отпада на първо четене.Освен ако не е такава, каквато би ти изкарвала пари като основна дейност.Колите с които си возим задниците не са инвестиция а просто инструмент за съществуване.Както пералнята, сушилната и микровълновата.Така че направил си разумния избор според мен.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
wwweb написа:Marea Bipower написа:Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора
Коментар
-
Какво да кажа...по-правилен избор от това не се сещам.Колата ти за 50 хиляди...само след 5 години вече няма да струва и половината.А в апартамнта ще живееш дълго,след като си пратил в моргата поне 3 такива коли.Иначе факта,че в БГ млад човек на 21 вече мисли за самостоятелност и собствена перспектива,е повече от добър.Малко по малко тая държава започва дас е превръща в нещо нормално.Когато това започнат да го правят 16-годишните,при това масово,вече ще съм спокоен за тая страна.Просто така е в нормалния свят.
Коментар
-
////Punto//// написа:Я дай жокер как ги правиш тия работи на 20 годиниSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Авео, като наскоро минал по тоя път ти казвам - най-много време отдели да си намериш свестен посредник. Няма смисъл да откриваш ти топлата вода. Един агент за имоти съвестен препоръчан и опитен ще ти спести много нерви време и пари. Те са наясно и кое е свястно, в коя банка да идеш и познават и банковите служители.
Коментар
-
ЕВАЛА! Де и моя син да мислеше като тебе и той е на 20 г., ама на него му се иска да вози мацките в колата и затова заборчля и си купи кола, е не е нещо кой знае какво Рено 19/1991 г., ама поне сега на ми чупи моята, а колкото до апартамент аз с неговите компании не виждам дали някой ден ще успее да си купи жилище, иначе не е лошо момче беше студент редовно и се отказа и мина задочно и си работи, иска и той да си има някой лев в джоба, ама още не му е дошъл акъла за жилище.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Определно апартамента е най-доброто решение!!! Аз съм ти връстник и щях да постъпя по същия начин!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар