Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правилно ли постъпих?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...можеше и да се ожениш!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Re: Правилно ли постъпих?

Marea Bipower написа:
      Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора
      Най-доброто решение! Даже бих те похвалил бах мааму на 20 години кви пари изкарваш?!?!
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Браво, пич! на 21 съм и бих постъпил точно като теб нека те си карат новите коли пък да си живеят с мама и тате пп за фондовете и аз мисля, но направо съм решил... абе това мисля да работя за вбъдеще
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Евала пич ! Може да се повторя и като другите колеги, но това е нещо много хубаво да си самостоятелен, пък и за колата ще дойде време, сега почват да се строят много заводи на балканите и аз мисля, че ще паднат цените на автомобилите, докато недвижимото имущество си е недвижимо имущество! И аз ако бях на твое място и аз бих постъпил така !Всичко най-хубаво ти пожелавам и естествено да почерпиш
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

нито в алфа 159 можеш да си вземеш душ, нито в новото браво да си сготвиш.... е вярно че и в двете можеш да преспиш, но... С апартамента пък не можеш да се повозиш, но си имаш фичката, а и има рейсове трамваи метро влак самолет.... Няма по-хубаво нещо от това да се прибереш у дома, а там да са жената и да щъкат човечета!!! Честито, догодина - 159!

Коментар

Marea Bipower написа:
              Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора
              Не ми е целта да те контрирам, но някак си не ми звучи мъдро, човек, който е направил 50 000 да тръгне да ги развява по форумите. 50 000 не се изкарват лесно (в България) и ми се странно, че си могъл да ги изкараш, а пък не знаеш как да ги инвестираш.По темата ... покупката на апартамент или развитието на някакъв бизнес, определено са по-добрият вариант от покупка на автомобил и едва ли ще срещнеш две мнения по въпроса.Поздрави!

Коментар

Абсолютно правилния избор си направил.Освен това си писал че идеята е била да инвестираш а не да ги издухаш.Тоест колата отпада на първо четене.Освен ако не е такава, каквато би ти изкарвала пари като основна дейност.Колите с които си возим задниците не са инвестиция а просто инструмент за съществуване.Както пералнята, сушилната и микровълновата.Така че направил си разумния избор според мен.
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

wwweb написа:
                  Marea Bipower написа:
                  Не ми е целта да те контрирам, но някак си не ми звучи мъдро, човек, който е направил 50 000 да тръгне да ги развява по форумите. 50 000 не се изкарват лесно (в България) и ми се странно, че си могъл да ги изкараш, а пък не знаеш как да ги инвестираш.По темата ... покупката на апартамент или развитието на някакъв бизнес, определено са по-добрият вариант от покупка на автомобил и едва ли ще срещнеш две мнения по въпроса.Поздрави!
                  Колега, аз не афиширам по никакъв начин някакво материално положение, или ако така изглежда не искам и не съм целял да е така. А до това как се изкарва такава сума? Ще ти отговоря- 5 месеца работа по 20 часа в денонощието /буквално/, час за ядене и къпане 2 часа за сън и час за прибиране/отиване на работа.Равносметката каква е?- Зарязаха ме всички приятели, спряха да ме викат по купони, дискотеки, морета, екскурзий и т.н.- все нормални и привлекателни неща за човек на моята възраст, изпокарах се с роднини и т.н. да не споменавам там разни здравословни проблеми дето произлизат от малкото сън и много нерви А до това дали е мъдро или не да искам мнението на останалите колеги, смятам че ако не е чак толкова мъдро то поне не е глупаво Могъл съм да ги изкарам и съм ги инвестирал, и се допитвам разумна ли е точно тази инвестиция. Това искам да разбера от тази тема, моля не ме разбирайте погрешно.

Коментар

Какво да кажа...по-правилен избор от това не се сещам.Колата ти за 50 хиляди...само след 5 години вече няма да струва и половината.А в апартамнта ще живееш дълго,след като си пратил в моргата поне 3 такива коли.Иначе факта,че в БГ млад човек на 21 вече мисли за самостоятелност и собствена перспектива,е повече от добър.Малко по малко тая държава започва дас е превръща в нещо нормално.Когато това започнат да го правят 16-годишните,при това масово,вече ще съм спокоен за тая страна.Просто така е в нормалния свят.

Коментар

Я дай жокер как ги правиш тия работи на 20 години

Коментар

////Punto//// написа:
                        Я дай жокер как ги правиш тия работи на 20 години
                        Остап Бендер имаше един хубав лаф ...."Придобитите с толкова ТРУД НЕТРУДОВИ ДОХОДИ"! Това разбира се е майтап! Честито, направил си добра инвестиция, защото не Алфа 159, а Алфа 189 да беше след 10 години ще е скрап, а апартамента ти най-малко ще е удвоил цената си! Уважавам начин на мислене като твоя. Пък и толкова Алфи, алфетки и блондинки ще ти минат през главата, че няма да ги помниш след време...
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Авео, като наскоро минал по тоя път ти казвам - най-много време отдели да си намериш свестен посредник. Няма смисъл да откриваш ти топлата вода. Един агент за имоти съвестен препоръчан и опитен ще ти спести много нерви време и пари. Те са наясно и кое е свястно, в коя банка да идеш и познават и банковите служители.

Коментар

ЕВАЛА! Де и моя син да мислеше като тебе и той е на 20 г., ама на него му се иска да вози мацките в колата и затова заборчля и си купи кола, е не е нещо кой знае какво Рено 19/1991 г., ама поне сега на ми чупи моята, а колкото до апартамент аз с неговите компании не виждам дали някой ден ще успее да си купи жилище, иначе не е лошо момче беше студент редовно и се отказа и мина задочно и си работи, иска и той да си има някой лев в джоба, ама още не му е дошъл акъла за жилище.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Определно апартамента е най-доброто решение!!! Аз съм ти връстник и щях да постъпя по същия начин!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

...колега , и на мен ми трябват едни 50 хиляди евра за апартамент. Сега ако ми кажеш как да се сдобия за едно лято с толкова - ще ти направя паметник!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X