Абе колеги, чудя се тука от известно време насам. Значи лятото изкарах известна сума пари, и започнах да се чудя какво да ги правя?1. Да ги набутам в някакъв високорисков фонд? 2. Да си закупя така мечтаната Алфа 159, или новото Браво 3. Да ги инвестирам в апартамент.Чудих се умувах и най- накрая реших да е апартамент, защото вече не мога да живея с наще, просто не се получава номера все пак съм на 20 години, много от приятелите ми ми казваха: "Еее за тия пари знаеш ли ква кола ше си вземеш", "Глей го тоя- кара дърт Фиат пък апартамент си купил." и т.н. Проблема е там, че не знам правилно ли съм постъпил в тази ситуация, чух вече мненията на мойте приятели, не съм много очарован от тях ама.... Свършило е вече, та искам да чуя и вашите мнения- на по- озрели и живяли хора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правилно ли постъпих?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе и аз така си мисля, за себе си просто трябваше да го чуя и от други хора. Иначе гледам, ги накупили си кой Бклас, кой РАВ4 и т.н. все нови и хубави автомобили, ама де да знам аз що не го направих, май защото автомобила е нещо временно след 2-3 години ти писва и взимаш друг, пък от друга страна моя кво му е?Върви ли?- Върви. Има ли парно?- Има. Оставил ли ме е някъде до сега?- Не е.
Коментар
-
100 % правилно!Аз също съм един от хората за които казват "глей го тоя в ква къща живее а кара скапан фиат".Проблема ни на нас българите е че съдим винаги по външните белези за човека... и за това и най големия келеш първата му работа е да си купи джип, а после да сложи газ и да кара с летните гуми.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Явор Митев
Без да се сърдиш, искам да ти кажа, че въпросът ти е да не кажа безмислен... ...много малко хора могат да се похвалят с постижението, че на 20 год. имат собствен апартамент и не купен от тати, а изкаран със собствени сили и средства. Аз съм на 32 год. и все още нямам собствено жилище, така че съмненията ти са абсолютно неоснователни. А на мен ми стана общо взето забавно, защото точно днес мислех да пускам тема за съвет относно коя банка да се обърнем за кредит, защото решихме с жена ми да вземем жилище.....а сме на по над 30....така че спокойно, а аз лично те поздравявам за това, че на 20 години си поработил стабилно, за да си имаш вече собствено жилище...познавам хора, които далеч над възрастта ти, все още живеят с родителите си...Освен да ти пожелая успех с обзавеждането, друго не виждам... Поздрави.....
Коментар
-
Много правилно решение!Аз вече 4 години съм собственик на панелна мечта тип ’късен соц-реализъм’, вместо да си купя по свястна кола и не съжалявам.Сега Бравичката взе да ми поомръзва и да ми се иска нещо 4-5 годишно, ама тази година пак смятам да сменям апартамента , че искаме второ дете със жена ми - а в 40 квадрата и с едно трудно се живее...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Беше ми доста гадно като дадох парите бачках за тях доста солидно, зареди работата се изпокарах с приятели, приятелки всички викат че не съм им отделял достатъчно време, ама какво да се прави сега се изкарват пари не като станеш на 50, сега му е момента. Много ме зарадвахте с позитивните си мнения относно постъпката ми и ме успокоихте до известна степен. Още веднъж се доказва че http://forum.fiat-bg.org/ сме номер 1 А до колегата Авео- не се сърдя никак даже, аз съм пуснал темата за да чуя и вашите мнения не да се сърдя, и искам да ти пожелая късмет в новото начинание
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар