BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събирам съвети и предложения за компютър за вкъщи...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:BO написа:И какво му е на това?http://citys-bg.com/?p=productsMore&iProduct=776Освен ако не си запален геймър, друго не ти трябва.Ако си геймър, то тогава не би пуснал тази цена или въобще тук - във форума.Все пак това е нов компютър 2 години гаранция....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Абе съгласен съм с теб. Айде, махаме монитора и ще посмятам малко за диск 160 екселстор Точно една буква има в повече, ама майна му райна. Калибратор знам какво е - не ми се е налагало да ползвам, но знам А фалшивите китайски боклуци дето им викаш захранвания - ако само кондензаторите им бяха проблемни - с мед да ги намажеш. В тази цена съм вмъкнал Fortron 350PNF, но може и да не ти харесва, знам ли ... Ама щом ще предлагаме боклуци - нека да е поне кутия делукс със съответното захранване А за 280те вата... хм, колко стабилно казваш ги държи и на колко волта? 3.3, 5 или 12? Защото аз имам наблюдение, че 12 волтовата линия малко като се напрегне и другите поклякват сериозно и става "Опс, компа се рестартира като пуснах да запиша диск"...Steliyan's Life!
Коментар
-
колега donnna аз съм от Бургас имам познат който прави по точно казваш какъв искаш и ти го сглобява моя го сглоби за 3 часа компа ми е супер машинка AMD Semprion 3000+ 1,81 GXц 512 mb ram 160 GB xard disk Windows XP Professional видео картата мисля че GeForce 6600 GT, DVD записвачка LG няма диск който да не може да разчете или да запише имам го вече 1 година дадох за него 1000+500 за 19 инчов монитор има при него всякакви машинки ще си много доволен има и втора употреба има и нови и не ги дава скъпо аз моя го взех зареди една игра която е много тежка и иска силен комп., ако искаш ми се обади на личната.
Коментар
-
nai7 написа:колега donnna аз съм от Бургас имам познат който прави по точно казваш какъв искаш и ти го сглобява моя го сглоби за 3 часа компа ми е супер машинка AMD Semprion 3000+ 1,81 GXц 512 mb ram 160 GB xard disk Windows XP Professional видео картата мисля че GeForce 6600 GT, DVD записвачка LG няма диск който да не може да разчете или да запише имам го вече 1 година дадох за него 1000+500 за 19 инчов монитор има при него всякакви машинки ще си много доволен има и втора употреба има и нови и не ги дава скъпо аз моя го взех зареди една игра която е много тежка и иска силен комп., ако искаш ми се обади на личната.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:nai7 написа:колега donnna аз съм от Бургас имам познат който прави по точно казваш какъв искаш и ти го сглобява моя го сглоби за 3 часа компа ми е супер машинка AMD Semprion 3000+ 1,81 GXц 512 mb ram 160 GB xard disk Windows XP Professional видео картата мисля че GeForce 6600 GT, DVD записвачка LG няма диск който да не може да разчете или да запише имам го вече 1 година дадох за него 1000+500 за 19 инчов монитор има при него всякакви машинки ще си много доволен има и втора употреба има и нови и не ги дава скъпо аз моя го взех зареди една игра която е много тежка и иска силен комп., ако искаш ми се обади на личната.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:TIP написа:nai7 написа:колега donnna аз съм от Бургас имам познат който прави по точно казваш какъв искаш и ти го сглобява моя го сглоби за 3 часа компа ми е супер машинка AMD Semprion 3000+ 1,81 GXц 512 mb ram 160 GB xard disk Windows XP Professional видео картата мисля че GeForce 6600 GT, DVD записвачка LG няма диск който да не може да разчете или да запише имам го вече 1 година дадох за него 1000+500 за 19 инчов монитор има при него всякакви машинки ще си много доволен има и втора употреба има и нови и не ги дава скъпо аз моя го взех зареди една игра която е много тежка и иска силен комп., ако искаш ми се обади на личната.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
монитора не е LCD и съм във грешка за него дадох 350 сега си видях тефтера от тази трева взех да забравям, а за компа няма какво да говорим карах го при един приятел със какви ли не игри го пробва изпъваше го до край без да прекъсне сложих му NFS резолюцията докрай върви без грешка вярно е можех и малко по ефтино да го взема, но тогава бях продал едни земи и имах пари, а много го натисках той ми вика утре е готов, а аз не искам го сега та със всички те му работи камера, джойстик безжична мишка ми легна 1450, но компа е супер, а и колко много анти вирусни съм му сложил няма накъсване, така че съм доволен много, а и какво са 100-200 лв. само едно ме е яд чe не си взех LCD, но както казах бързах, а при него нямаше във момента, но сега има пак 19 инч.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар