Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снегът пак изненада София! Кои улици са почистени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И в Стара Загора беше красота вчера http://www.snimka.bg/profile.php?edi...oto_id=4852008 днес е малко по добре!
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Айде погледнете улиците е София днес и ги сравнете с улиците в страната. После пак плюите Бойко ,че нали така е най-лесно.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
        Айде погледнете улиците е София днес и ги сравнете с улиците в страната. После пак плюите Бойко ,че нали така е най-лесно.
        А ти сравни данъците които се плащат в София, с тези в страната Знаеш ли какъв данък плащам за апартамент в центъра? И е нормално да искам да получавам нещо насреща. Данъците са точно това - заплащане на услуга. Ти получаваш ли услуга срещу парите които си дал на общината?Все ми е тая за Бойко - медийна звезда си е и нищо повече. Ако обаче искаме да живеем нормално, трябва да си отстояваме правата.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ще го плюя Бойко и още какщом са го избрали хората да прави нещо, да го прави а не да мрънка и другите да са му виновни вседа не се прави на телевизионна звезда, а да си гледа работатавсе са му вързани ръцете - ми да ги разваля тези договори щом не са добрида плаща неустойките и това еа не само да прави сравнения с Виена, защото разликата с този град е до небето и винаги ще си остане такававчера бях в Белград (малко преди това и във Виена, но за там се сещате че няма смисъл да говорим)снега наистина е малко по-малконо беше изчистен до асфалт!в София това се случи 24 часа по-късно
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колега, не че имам нещо против теб, но престанете с това, плащаме си данъците искам еди кво си. Всички плащаме данъци. Сега, дефакто вярно трябва да получаваш нещо. Ама живеем в БГ. И да дуднеш и да не дуднеш, нищо няма да постигнеш. И аз съм недоволен, ама не от това, че си плащам данъците а пък не е изчистено, а в това че излиза пред камерата и започва да изброява кой виновен и кой не. Само той не. Всички други са виновни само той не. Предни години пак ги изненадваше снега, ама такова чудо не е било. За 2 дена аз не видях нито един снегорин. Улиците са стъкло. Е какво да кажа. Дори днес станах свидетел на нещо, за което ме хвана яд, че карах и не можах да го снимам. На Несторов и България, катаджии ринеха с една лопата сняг да могат да минават пешеходци към подлеза. Това тяхна работа ли е ? И те си плащат данъците нали ?

Коментар

Като не са почистени улиците поне няма да ни се разяждат колите от солта
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Те тия наще не ръждясват. Да му мислят опелджийте

Коментар

Колега, не виждам какво да имаш против мен.Но това за данъците май трябва да го разберете много точно. Данъкът е сума която се заплаща на държавата или общината за извършване на определени услуги. Той не е самоцелен. Възникнал е като заплащане на мирното население към управниците с цел да се издържа военното съсловие и да се осигури мирно съществуване ( това е една от причините де ). В наши дни е малко по-различно, но все пак една от функциите на данъка е социална справедливост - получаваш повече услуги, следователно плащаш по-висок данък. Затова в София данъците са по-високи отколкото в Каспичан да речем. И ако ти не искаш адекватна услуга срещу парите си, то това е по-скоро от непознаване на собствените ти интереси. Една дупка на Цариградско, която е причина да си потрошиш колата означава неспазване на "обществения договор" от страна на общината. Разликата с това в магазина да ти пробутат вкиснало мляко или неработещ телевизор е никаква. Но в тези случаи ще си търсиш правата, а за дупката само ще изпсуваш и толкоз. Знаеш ли защо? Защото не виждаш срещу себе си отговорния за това. Не че го няма, но е скрит зад 4-5 нива служители. Хайде да се научим освен да сме електорат и избиратели, да бъдем и ГРАЖДАНИ на тази страна. Няма лошо да осъдиш държавата или общината, защото, уви, това е единственият начин да ги накараме да рзаберат, че трябва да ни "обгрижват" А за полицаите дето ринели - мисля, че в закона е казано, че те трябва да помагат в такива екстремни ситуации. Но дори да не е, евала им правя. Проявили са човещина. Но това не бива да ни учудва -все пак много други хора също я проявяват. Нали?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе пише, че трябва да помагат ама едва ли да ринат сняг. Още повече и катаджии Просто съжалявам, че бях в движение и не можах да го снимам. Иначе прав си за всяка една думичка която каза. Подкрепям те. Ама тоя израз вече се изтърка Вече някой като го спомене дори и да е на 100% прав, вече съм скептично насторен.

Коментар

Коментар

Working...
                      X