Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снегът пак изненада София! Кои улици са почистени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снегът пак изненада София! Кои улици са почистени?

Както всеки по-сериозен сняг досега и днешния ден е изненада за почистващите служби.Не се учудвам вече, но да споделя само, че от Горна баня до Раковска срещнах 4 снегорина и нито един не пръскаше с пясък, сол или луга и не беше пуснал греблото, за да почисти затрупания път Къде е бат’Бойко с лопата?????

Положението в София е трагично!!!!!! Вали от 24 часа вече, никой ли не се сети, че на 2-ри хората ще ходят на работа!Може ли в "европейска столица" колите да не могат да излязат, да не могат да се движат и да не могат да се паркират веднага щом завали малко сняг!!!! Пълна пародия. Сутринта нито една улица - за главните става въпрос, за малките въобще не говоря - НЕ БЕШЕ ПОЧИСТЕНА. Колите се движеха с 15-20 км/ч по направените коловози, ако решиш, че трябва да завиеш и съответно излезеш от коловозите - става кънки на лед. А за пешеходците по платното хич даже и не искам да се сещам....... И аз питам - къде го бат`Бойко???????????????????

Коментар

Е-е, ами те изборите минаха, какво искате повече... Избрахте си го, сега недоволствате :D
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

...Снегорини се разхождат с вдигнати гребла и под предлог, че не е създадена организация и не им е казано къде да почистват, само обикалят по улиците на града. Други шофьори се оплакват, че паркирани коли по улиците им пречат и няма да чистят, докато тези автомобили не се махнат. Има и шофьори, които пък са недоволни, че е трябвало да излязат на работа точно тази нощ и са се заканили, че няма да изриват снега, а само ще хвърлят луга.
        Нема ’а са опра’ити :D
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Снегът изненада и Пловдив... Както винаги Изненадата е толкова голяма че от 2 часа в къщи нямаме и вода...
          Fiat Brava 1.6
          Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
          Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Снощи,в Габрово,пред нас,минаха поне 3 камиона с вдигнати гребла и ръсеха пясък,при положение че вали,а лед няма.Сега от както съм тук (около 9 часа сутринта) до сега не е минал нито един камион или трактор да разрине.Ето как изглежда улицата,нищо особенно поне за мен(свикнал съм с много сняг),но абсолютно не приемлива гледака,имайки се предвид високите данъци,такси и всевъзможни налози които събира тази държава-мащеха.
            Прикачени файлове

Коментар

Какво толкова, има сняг до ден, два ще се оправи. Сега просто си го газим, след 2 дни вече ще е само отстрани.Хайде де, зима е, трябва да си използваме зимните гуми, иначе за какво сме ги купили, за да караме върху мокър асфалт?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ама много ме кефи тая фраза като излезнат по ТВ да говорят и кажат "Мииии снега ни изненада!!!". Как ще те изненада бе? Посред зима. Януари месец. Ти какво си очаквал, че да те изненада? Ако валеше по 50 ст. нямаше да те изненада. Щеше да вървиш и ти да събираш. Бахти избушените кметове. Не визирам само Бойко Пауър-а ами всички. Във всеки един град. Как ще те изненада сняг зимата? Да завали август и да те изненада разбирам. Ама посред зима ... айде няма да се нервя. Добре, че няма задръствания. То няма коли. Ама няма и пътища. То затова

Коментар

много съм доволен ,евала на Бойко ,справи се със задръстванията супер удоволствие си е да караш из София ,поне още 50 см.сняг дано да навали :D
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

по морето - само дъжд засега... довечера ако завали, дали ще са изненадани и нашите....
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хъм, аз нещо не мога да разбера какво се очаква при такъв снеговалеж?Да видите асфалта ли?Ами няма как колеги, в момента е зима! Зимата обикновено има сняг.Ако някои са забравили, този сезон се очаква да има сняг, а не маргаритки.Сложете към това и мравуняка от ламаринозаври паркирани на макс в скъпата ни столица и се замислете как могат да се сбъднат желанията ви сезона да няма значение.Аз си спомням зими от не толкова далечното минало, когато снега е бил десетки пъти повече.Сега колите са стотици пъти повече.Науката не е навлязла дълбоко в снегоподчистването - от време оно се прави по един и същи начин.За мен няма нищо ненормално на пътя да има сняг.Въпреки опасенията ми пътувах съвсем нормално за зимни условия през Бистрица, Симеоново и Драгалевци.Та така, май аз съм единствения който не вижда несвършена работа от хората отговарящи за подчистването
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Да но при теб Esper се вижда че е разривано и то съвсем скоро,а тук някой някога е минал да разрине и после само от минаването на колите.Аз не се оплаквам от снега,дори искам още да натрупа.Дразни ме безхаберието на управляващите,неспособността им да свършат като хората каквото и да било(освен вдигането на собствените си заплати)

Коментар

Секс с бяла мечка!!! http://www.dnes.bg/article.php?id=45597

Коментар

Наистина, много е важно, че нямаше никакви задръствания от където минавам. Искам да вали поне още 1 седмица!Предполагам, че и на други места е било така.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ама сняг ли вали?http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=410962
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X