Ето че дойде и първият работен ден...и днес трябваше да си дръпна колицата до някой сервиз и да започват да работят над нея....е да ама не....падна сняг и то какъв....вали и не спира,всичко е бяло и има поне 10-15 см сняг.Колите навън ги гладам как пак започнаха да карат ски на гуми и НЯМАМ идея по какаъв начин да предвижа колата си до сервиза безопастно за нея,мен и останалите участници в движението?Незнам аз ли съм се спекла или какво...но нямам идея дори,за дърпане с въже мисля че е абсурдно!Давайте вие,сега сте на ход....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте съвети защото положението е критично
Collapse
X
-
Проблема е доста голям...ако я запаля да ида до там с нея по-добре да я натроша с един чук още тук и сега!Ще има тотални поражения на двигател.Лошото е,че аз с тази кола си изкарвам прехраната и не съм на заплата ами сам съм си шеф!Ама ето че сега с тази кола аз немога да работя,и немога да чакам няколко дена до като се поуправи времето.После ще чакам да я ремонтират и ще мине половин месец.Ще полудея.....
Коментар
-
Колежке само с пътна помощ, а най добре звънни на Христо и я карай при него в Ямбол. При такъв сериозен проблем не бих се доверил на случайни майстори....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Ако е толкова спешно-една платформа по обява във вестника.Взимат 30-тина лв в границите на града.Има много такива обави.С въжета не си играй-няма смисъл и е опасно.Освен това трябва да те дърпа нещо 4х4.Обикновена кола просто не виждам как ще те изтегли преди улиците да бъдат тотално изчистени.
Коментар
-
Salvador написа:Ако е толкова спешно-една платформа по обява във вестника.Взимат 30-тина лв в границите на града.Има много такива обави.С въжета не си играй-няма смисъл и е опасно.Освен това трябва да те дърпа нещо 4х4.Обикновена кола просто не виждам как ще те изтегли преди улиците да бъдат тотално изчистени.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар