Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как и къде посрещнахте новата година...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как и къде посрещнахте новата година...

...смятам интересна темичка, в която освен да си споделим кой къде, как и с кого посрещна новата година, можем и да покажем по някоя и друга интересна снимчица. Надявам се, че повечето от вас са прекарали страхотно, на също толкова страхотни места. Ако някой е успял да заснеме заревото в 00.00 часа, нека го покаже..И тъй, ние със съпругата ми бяхме в Русе и посрещнахме новата година в компанията на родителското тяло и останалите роднини в Русе, т.е. получи се нещо като родова нова година....прекарахме си добре, като мен основно ме зарадва факта, че чрез това гостуване се върнах малко в детсвото си, тъй като винаги там сме посрещали този хубав ден.Помествам три интересни снимки:Ето две от заревото над Русе:...а ето и един специален поздрав от президента на РБ по случай настъпването на новата година, няма да коментирам, да не ме привикат нейде...хахаха:

в къщи - тихо... ракийка, червено вино, пръжолки, сърмички...децата заспаха в 11 ч. в 12 ч. излязохме с жената на терасата - отворихме шампанското / то мноо арно бе Танасе / и в 1.15 по леглата... скучен семеен живот... снимах клипче около 4 минути зарята в нащо село, ама не знам как да го метна тук...п.п. на Първанката нещо мноо му се спи...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

У едни приятели бяхме - 4 възрастни и 2 деца - децата поне се накефиха - имаше дядо коледа, снежанка - подаръци, викторина и т.н.Довечера ще ви постна снимки да ме видите като дядо коледа - много ми ходи с това шкембе - чак костюм съм си купил...И за капак - като си тръгнахме 3 часа - нямаше никакви таксита - пеш 1 километър с детето на раменете (там и заспа) и една торба в дясната ръка - всичките ми ноти излезнаха и се наложи да се допивам като се прибрах...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И ние така си изкарахме - в семейна обстановка, с наши приятели (у тях). Хапване, пийване, танци... Към 2:30 ни се приспа, и се прибрахме (пеш, на 300 метра от къщи бяхме). Докато се прибирахме обаче се разсъних, и в къщи продължих с винце и мезенце - сам (жената заспа).Та така...

Коментар

При мене си беше приключение! Първо в един приятел в Младост - ядене, пиене, наргиле :D След това на едно парти в борово, което се помещаваше в подземен гараж! :D Там беше голяма веселба, най-накрая завършихме в един клуб до към 8 сутринта!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Immortal написа:
            И ние така си изкарахме - в семейна обстановка, с наши приятели (у тях). Хапване, пийване, танци... Към 2:30 ни се приспа, и се прибрахме (пеш, на 300 метра от къщи бяхме). Докато се прибирахме обаче се разсъних, и в къщи продължих с винце и мезенце - сам (жената заспа).Та така...
            Що не се вмъкна у форумо да си споделяме мезенцата тогаз...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Вмъкнах се, ама за малко, че на жената й бръмчал компютъра и ми се скара

Коментар

В 1 къща с приятели веселба гърмене....само дето циганите около нас с пари направиха ноща ден около нас....След тва пак веселба и към 2 ни скимна да посетиме тия дето празнуват около нас познати и така от къща ,заведение та накрая в 1 апартамент и ми се приспа доста към 6 (а нямаше енергиини напитки) та в леглото и така.
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

На домашно с приятели и към 2 на диско с целия град Голем купон беше!

Коментар

Наложи се спешно да пътувам от София до Търново на 31-ви та- в хотела, заспал и измръзнал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 , но поне жив!!!

Коментар

Добре си поспах тая Нова Година! Даже и книжка почетох за приспиване! Чукнахме се с жена ми/ с винце, имам предвид/ в полунощ, запушихме на детето ушенцата да не се разбуди от бомбардировката и след това къртак!!! И на 01. януари в 09,00 ч. бях готов за кафенце из квартала, ама никой не ми се върза
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Честита нова година и от мен на всички. много успехи през новата година.Иначе днес се прибрахме с жена ми от Истанбул. Беше много хубава нова година в турско заведение с програма и всичко останало изобщо си прекарахме супер.
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

А ето и едно от нещата, които си купих от Турция за подарък. Между другота там карат страшно много фиат предимно Алмера и Палио, като почти не видях такси което да не е фиат.
                          Прикачени файлове
                          BRAVA 1,4 12V
                          Nissan Navara

Коментар

Чудесно прекарване в 180-годишна автентична къща в Медвен. Сериозна компания от 18 човека /с децата/. Четиридневен безспирен купон. Добре, че не ни хвана снега в балкана, че още щяхме да сме там. Какво пък толкова...
                            Peugeot 301
                            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                            X