Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата от 01.01.2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    nikki_sixx написа:
    ...аз предлагам да я закриваме тая държава!
    Кажи къде да се подпиша?
    Не бе пич - аз сериозно го предлагам! :D Градовете не са разчистени от снега, а и няма изгледи да бъдат разчистени. Чакаме, както винаги, снегът сам да се стопи и да се превърне в киша, която няма нужда от чистене... Е, стават поледици понякога, но това е нормално в нормалната ни държава.’начи приятелите ми като се върнат и като почнат да ми разказват колко лошо е там, как всичко в България е страхотно, как ще се върнат скоро... и така почти цял ден. След около 24часа и 250 дупки по улиците, след като са пресичали на спринт пред псуващите ги простаци, след като децата им са били напсувани през зъби в няколко магазина, след като са били пратени на майната си от първата срещната ядосана сервитьорка, след като са чули новините по БТВ (апокалипсис сега) и най-вече след като са чули новините по Канал 1 (розово, розово, чак бозово...) започват да се завръщат към спомените си защо са си събрали багажа и са се изнесли от красивата си татковина. Защо... защо... защо ли.. защо... защото им е писнало! Ти как мислиш? Дали е изчистен изобщо някой град в насраната ни родина? Една педя сняг и ето ти бедствие. И ние, патриотите, трябва да си мислим, че снегът е виновен. Баба ми на една педя сняг викаше, че няма сняг...И това е нарочно направена ситуация. Тези управляващи го чакат като топъл хляб тоя снежец, ’щото без сняг едни 100-тина милиона няма как да се откраднат, а сега ще се изпишат по отстраняването на последиците от бедствието... Сценарият се повтаря вече трета година. Шашкай народа, поставяй го в партер, не си мръдвай пръста да го предпазиш дори и от най-елементарните неща, като дъжд и сняг, а после кради, кради, кради... Допускам, че това лято, ако (дай Боже) няма земетресения или наводнения, по БТВ ще обявят за бедствие всеки ден, в който температурите надхвърлят 25 градуса.Та тази схема може да работи единствено в просташка държава като България. Мога и още да ти споделя , ама има хора тук , които ще сметнат , че се заяждам...1300 години експерименти стигат!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      wwweb написа:
      nikki_sixx написа:
      ...аз предлагам да я закриваме тая държава!
      Кажи къде да се подпиша?
      Не бе пич - аз сериозно го предлагам! :D
      Е и аз сериозно искам да се подпиша :D

Коментар

А тя не е ли закрита вече? Аз като гледам никой нищо не прави... И снега няма кой да изчисти ...
        - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

Коментар

Коментар

Да - и снимки на хайвера и сканирано от учебника ако може. Наистина не ги искам за да върви спора или да те дразня. Благодаря ти предварително.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                Да - и снимки на хайвера и сканирано от учебника ако може. Наистина не ги искам за да върви спора или да те дразня. Благодаря ти предварително.
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Колеги, в много дълбока материя навлизате, не се хабете - Смит и Кейнс са се потрудили достатъчно

Коментар

цената днес е 97.25 долара за барел пък на бензинаджийницата пак си е 2.10 бензина мамка им...п.п. да съ пофаля - днес напълних до горе / както и на 30.12. / и ми даде разход 6.6 л. на 100 - смесено каране, с големите гуми / разхода от тях се вдига с 0.3-0.4 л. / и в туй студеното време, дето съм карал и с по 30-40-50 км само... колко съм щастлив.... нЕма такава радост
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Kuku написа:
                      Колеги, в много дълбока материя навлизате, не се хабете
                      В интерес на истината се оказа, че и двамата сме прави. Първоначално акциза е за вредни стоки произвеждани в рамките на страната (типичен за цигари, алкохол и горива, а по късно започва да се използва и като средство за протекционизъм заедно с митата, и понеже при вътрешно-общностна (не внос) доставка в ЕС някък си не върви да се начислява мито - остава възможноста да се ползва акциза, макар и не по предназначение. Тоя бандерол на хайвера, наистина ме изуми, но в накои държави се оказа, че го ползвали и като второ ДДС.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                      X