Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата от 01.01.2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Недей да правиш грешката с мотор/колело в София.Поне докато трафика не намалее драстично.Примерно с 2/3 на сегашния.От там минах едно време.Освен безброй падания,безброй псувни и в края на краищата-пълно отказване от моторите,друго няма в градското карне.Специално в тоя град.С каквото и да е двуколесно-никой не те зачита за куче.

Коментар

Да бе да, не били за военните. Те тия мерцедеси на парада дето ги показваха бяха купени по времето на Тодор Живков ама до сега са стояли по хангарите... айде лек нощ, приятни сънища мерси ...Може да не съм уцелил точно цифрата ама затова го вдигнаха. И не съм, чул бюджета на това министерство да се намалява, въпреки, че всяка година съкращават военни. Бюджета си е същия даже го вдигат. Е тия пари къде мислиш отиват ?

Коментар

////Punto//// написа:
        Да бе да, не били за военните. Те тия мерцедеси на парада дето ги показваха бяха купени по времето на Тодор Живков ама до сега са стояли по хангарите... айде лек нощ, приятни сънища мерси ...Може да не съм уцелил точно цифрата ама затова го вдигнаха. И не съм, чул бюджета на това министерство да се намалява, въпреки, че всяка година съкращават военни. Бюджета си е същия даже го вдигат. Е тия пари къде мислиш отиват ?
        Нещо против Армията ли или.При наводнение КОЙ Армията.При бедствено положение от снеговалеж КОЙ Армияте Е питам аз с голямо Е.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нищо против армията, защото тя нищо не прави. Да при наводнения помага. При бедствия помага, ама през останалото време ? То ако слушаш военните, от цялата държава само армията и оная супер службата на Ебем Едем ГЗ (Чете се ГъЗъ) работят.

Коментар

Бюджетите на отделите министерства са общо взето достъпни като документи.А у нас разходите за държавна администрация растат главоломно.За миналата година се оказа,че в държавния сектор (средно) заплатите са нараствали по-бързо,от колкото в частния.Като броим от 97-а нататък,държавната администрация расте с около 1/3 за всеки министерски мандат.1/3 при Костов,1/3 при Симеон...сега вероятно ще е по-малко...но да кажем-20%.Само министъра им знае колко точно хора работят в момента в адмиистрацията.Ориентировъчно,около 100 хиляди.Това е пряко бройката хора,дето ние им плащаме заплатите с данъците си.Освен тях,в обществения сектор има и много много други.С армията е още по-сложно.Нали помните,че вече няма наборници,няма оранжерии към подленията,няма военни стопанства.Армията е изцяло професионална,на кетърингово хранене.Или поне такива бяха проектите. 45 хиляди военни.И при обсъждането на бюджета,военният минисър орева всички медии,че половината от отпуснатите му пари ще стигнат само за заплати.

Коментар

Коментар

Коментар

////Punto//// написа:
                  И аз съм на тва мнение за акциза. Значи че си има минимално договорено ниво, има го. Обаче те надуват още. ... Да вдигат цигарите и алкохола. Това са неща без които може. Водят се за екстра. А бензина вече не е лукс ами е необходимост. Всичко е свързано с него
                  АКЦИЗИТЕ са вид налог за вредни стоки, не е създаден заради тяхната луксозност. И черния хайвер е луксозна стока но в никоя държава не му слагат бандерол (знак за платен акциз). Първоначалната идея на този вид данъци е била анти-насърчаване на употребата на вредни вещества.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Абе на мене това ми е ясно, ама и все едно на вас не ви е ясно, че сега под предлог горивата всико ще започне да се вдига нагоре. Докато ако вдигат цигари, алкохол и т.н. това си е въпрос на избор. Или пушиш или не. Имаш право на избор. Но сега, дори и малката част от населението което не пуши, ще носи на гърба си този ВРЕДЕН бензин, защото има и голяма част от населението в които жизнения стандарт не се измерва е литри бензин. Той си гледа по торбичката. Като влезне в магазина и преди НГ за 20 лв примерно е можел да купи 5 кг сирене а след НГ за 20 лв вече взима 3,5 кг тогава го усеща.

Коментар

само за протокола... днес на Лукойл - бензин А95Н - 2.10 лв... вчера 2.07лв....................нафтата - май беше 2.17 лв........газ 1.12 лв....барел петрол в момента - 99.27 долара....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На майка им пИтката

Коментар

Аз я подкрепям тая работа с малко по-високите данъци и акцизи,но за сметка на професионална и добре оборудвана армия.То е ясно,че такава струва по-скъпо от наборната и също така е ясно,че парите ще дойдат пак от нашите данъци.Но е правилно.Така това се превръща в професия,а не в отбиване на номера.

Коментар

Аз не подкрепям. Защо е нужно от бензина ? Да увеличават алкохола и цигарите. Пари в тая държава има бол. Просто народа трябва да се тормози за да се вижда, че е жив. Как може Кипър да се крепи само и изцяло на един туризъм, а ние тук имаме прекрасни условия за туризъм + географското положение, + природните богатства които имаме ... просто тия пари не искат да се съберат. А те висят по дърветата. По добре е да се тормози народа.

Коментар

...аз предлагам да я закриваме тая държава!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                                ...аз предлагам да я закриваме тая държава!
                                Кажи къде да се подпиша?

Коментар

Working...
                                X