Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата от 01.01.2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако говориш за 95, тука дори е 2,06 Сутринта на Лук-а

Коментар

На възстаниееееееееееееееееееееееееееееее Бензина вдигнаха, данъка за колата вдигнаха, нервите ми вдигнаха.... ше подлудея вечеееееееее!(ако може и жената да вдигнат...)
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Спокойно братко !. След година две като стане 5лв ще викаме ех колко евтин беше бензина като го купувахме по 2.20лв
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Спокойно братко !. След година две като стане 5лв ще викаме ех колко евтин беше бензина като го купувахме по 2.20лв
          Тя луда работа братле... до когаще вдигат всичко друго освен заплатите? По някога си мисля да сваля пушката от стената и...да четете за мен по вестниците...

Коментар

По тоталитарно време когато имаше ТКЗС Асан отишъл при председателя на текезесето и му рекъл : от утре напускам много малко плащаш по 1лв на ден . А председателя рекъл: как малко бре .? Колко дена има месеца а ? 30 дни по един лв 30лв . Ами я сметни за една година колко са 360лв !!! Ами за десет години 3,6000лв . И Асан си рекъл верно бре , я виж за 10 години колко пара ще взема . Сега ако ти си министър веднага ще кажеш / както си го и казват министрите/ : не са бедни хората имат коли имат всичките джиесеми пушат на поразия пият колкото си искат и карат както си искат . Тъй че хората в България си живеят добре ,получават по 300лв заплата харчат по 600лв и връзват двата края даже банките пращят от влогове . :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              По тоталитарно време когато имаше ТКЗС Асан отишъл при председателя на текезесето и му рекъл : от утре напускам много малко плащаш по 1лв на ден . А председателя рекъл: как малко бре .? Колко дена има месеца а ? 30 дни по един лв 30лв . Ами я сметни за една година колко са 360лв !!! Ами за десет години 3,6000лв . И Асан си рекъл верно бре , я виж за 10 години колко пара ще взема . Сега ако ти си министър веднага ще кажеш / както си го и казват министрите/ : не са бедни хората имат коли имат всичките джиесеми пушат на поразия пият колкото си искат и карат както си искат . Тъй че хората в България си живеят добре ,получават по 300лв заплата харчат по 600лв и връзват двата края даже банките пращят от влогове . :D :D
              Тони Димитрова има такава песен - "Балкански синдром". Ще се разровя за текста , но със сигурност се пее за нещата както ги описваш...всъщност , вместо текст те поздравявам с клипа http://www.vbox7.com/play:287b614f

Коментар

noriaga написа:
                ****** 50 л. резервоар - 2,50 ще спестя. Те толкова ще ми идат да ида до бензиностанцията. Айде весело изкарване на новогодишната нощ на всички съфорумци!
                Хехехе ама много ти е далече бензиностанцията бе :D Иначе при мен 70 литра по 8 ст. правят 2,5 литра икономия, което си е 50 км извънградско... това в случай, че имам едни 130-140 кинта излишни По-весело е, ако някой се мъчи с частен бизнес и има 1-2 камиона за зареждане, там вече се усеща
                Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Метана колко стана? Някой да има данна?
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ти ся ще ни дразниш ли ?

Коментар

spark написа:
                      Метана колко стана? Някой да има данна?
                      Абе и него ще вдигнат измекярите

Коментар

Не, просто и там чакам повишение поне с 10%... както и да е на следващата зарядка ще разбера
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Нямаше днес.

Коментар

westdogg написа:
                            Малеее ****** нафтата 2.14 .. Ама на мене ми дреме , взимам я на 1.50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            егоист
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

////Punto//// написа:
                              Ти ся ще ни дразниш ли ?
                              Абе не знам дразни ли ви ама ако скочи метана ще ревнете всички ’Ааааааа, казвахме ли вииии...на ви сега метааааннн...’

Коментар

Сурва,сурва весела година... Сурвака ни Правителството за здраве.Да ни е честито!!!

Коментар

Working...
                                X