аз не бях ходила мнооого отдвна, години наред, но бързо си припомних как става :D, голямо забавление е ... та въпросчето ми е някой от Вас знае ли освен на езерото Ариана къде другаде могат да се карат зимни кънки и най-вече ме интересува "приемното време" - в колко часа започва пързалката (например пързалката на езерото Ариана е през 2 часа - 8.00, 10.00, 12.00 и т.н., последната е в 20.00ч., обаче тези часове не ме устройват....)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карате ли зимни кънки?
Collapse
X
-
Ами на пързалката на Славия може. Аз там ходя, има много големи опашки, но иначе е супер http://www.programata.bg/index.php?p...city=1&pid=822
-
Tornado написа:coolboby написа:Може и в Търново..макар, че сега имат някакъв проблем с парзалката.. Неможе да замръзне Весели празници!
Коментар
-
Май през ден вече карам. Мисля да си взема собствени кънки, щото понякога ми дават страшни буклуци и ме болят краката по ден поне.Точно на Ариана е най-добре щото пързалката е най-голяма.След 10 вечерта се пързаляш цяла нощ ако искаш.8:30 до 10 е най-добре щото има най-малко хора.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ми освен да спортувам сутрин преди работа за здраве на Ариана, и без това минавам всяка сутрин оттам.... аз имам кънки от старите - кожени, с връзки; вярно е, че се връзват по-бавно, но пробвах и от кънките на Ариана и според мен старите кънки са по-добри, по-удобни са и не убиват, а тези новите на Ариана са едни пластмасови, убиват отвсякъдеPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар