deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво стана с календара ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
-
Колега, форумът си води някаква процедура по изработка на календар. И изведнъж се намесва някой и казва "ей го бе вашия календар - грабете"Ама нали все пак разбираш че това не е същият календар. Ти просто ни пробутваш друг. Ако беше хубав щях да пиша че е хубав ...А това че е посредствен не зависи от това какви коли има в него. Не ме карай сега да се фана и да набутам снимки на един лист по грозен и от този ...И да ви пусна линк за теглене Ако беше календар на фиат феновете що дири логото на митковия форум там. Тук да не би да няма фиат фенове? Ние поне нямаме претенции да се слагаме над всички ...Всъщност преди месец когато организирах нещо много по значимо от това пожелах то да стане общо - от името наистина на всички фиат фенове. Тогава митко ме натири като мръсно коте. Бях решил да не споделям този факт но тогава именно той сметна че омразата е над това да направиш нещо добро ... __________________________________________________ ______________Съжалявам за офтопика но се ядосах на подобно "обгрижване" - когато е изгодно дайте да сме заедно а когато не е - вън ...
Коментар
-
Orcinus
ilkor написа:Колега, форумът си води някаква процедура по изработка на календар. И изведнъж се намесва някой и казва "ей го бе вашия календар - грабете"Ама нали все пак разбираш че това не е същият календар. Ти просто ни пробутваш друг. Ако беше хубав щях да пиша че е хубав ...А това че е посредствен не зависи от това какви коли има в него. Не ме карай сега да се фана и да набутам снимки на един лист по грозен и от този ...И да ви пусна линк за теглене Ако беше календар на фиат феновете що дири логото на митковия форум там. Тук да не би да няма фиат фенове? Ние поне нямаме преенции да се слагаме над всички ...Всъщност преди месец когато организирах нещо много по значимо от това пожелах то да стане общо - от името наистина на всички фиат фенове. Тогава митко ме натири като мръсно коте. Бях решил да не споделям този факт но тогава именно той сметна че омразата е над това да направиш нещо добро ... __________________________________________________ ______________Съжалявам за офтопика но се ядосах на подобно "обгрижване" - когато е изгодно дайте да сме заедно а когато не е - вън ...
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Orcinus
deadairplane написа:Paparac написа:А ти, казано со кратце, защо бе, мамин убавец, не си гледаш любимия форум, а? И не се занимаваш с неща, които явно са и явно над познанията ти по български?
Коментар
-
Що ти трябваше да пренасяш спора тука....Кажи ми къде съм казал че снимките са посредствени. Снимките са си на Фиат-и каквито снимки имаме и ние. Посредствен е дизайна - казах ти го но ще го напиша и тук - на мен лично ми изглежда като дупки през които се виждат коли.Аз лично не бих си закачил такъв календар. Именно затова казах, че и ако този който подготвяме има подобна визия е по добре да не се прави въобще.Ако някой се е обидил - хубаво. Но това си е моето мнение и мисля, че тук сме свободен форум и мога да си го кажа. Както и ти.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар