Имай предвид ,че всеки понеделник кабинките на боровец и витоша не работя поради профилактика .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сноуборд?!
Collapse
X
-
crush написа:Аз т’ва не го разбирам събота и неделя картата да е по-евтина... Би трябвало през седмицата да е така, когато има по-малко посетители. А и до колкото знам картата е твърдо 55 лв, независимо дали съм студент, пенсионер, възрастен и т.н.... На Витоша поне ми правят отстъпка, защото съм редовен студент.П.П. Мисля, че модераторите трябва да отделят някои от мненията в друга тема за "качество на пистите и информация", примерно.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Последната една седмица никой ли не е ходил до Боровец? Ако е ходил някой, сложете една-две снимки да видим как е... Защото ако е положението като на Витоша сега няма смисъл да се разхождам до там...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Значи няма смисъл да се ходи по другите курорти щом и там е ледена пързалка. Тук поне плащам по-малко за същото качество на пистите...www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Търся си компания за целодневно каране за утре събота на Витоша. Ако има желаещи да пишат.www.CarProfi-BG.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар