Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сноуборд?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имай предвид ,че всеки понеделник кабинките на боровец и витоша не работя поради профилактика .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

crush написа:
      Аз т’ва не го разбирам събота и неделя картата да е по-евтина... Би трябвало през седмицата да е така, когато има по-малко посетители. А и до колкото знам картата е твърдо 55 лв, независимо дали съм студент, пенсионер, възрастен и т.н.... На Витоша поне ми правят отстъпка, защото съм редовен студент.П.П. Мисля, че модераторите трябва да отделят някои от мненията в друга тема за "качество на пистите и информация", примерно.
      Ммм да 55 лв. твърдо през седмицата..Онзи ден спорех с едно приятелче,че през седмицата БИ трябвало да е по-евтинко ,но се оказа той прав и цял ден ходех като гръмнат.. Аз мисля в Неделя да отскоча до Боровец да вида как е ..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Последната една седмица никой ли не е ходил до Боровец? Ако е ходил някой, сложете една-две снимки да видим как е... Защото ако е положението като на Витоша сега няма смисъл да се разхождам до там...
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

И аз мисля да отскоча неделята на Боровец. После мога да дам мнение. Ако не става палим за Банско ... каквото дойде. И без това още не съм открил сезона

Коментар

Точно тоя уикенд ги дават температури само за каране Само да не стърчи гола кожа отнякъде, че после се отлепя :D
            Impossible is nothing !

Коментар

Мда, но нищо чудно пистите да са ледени пързалки при тези ниски температури... Все пак се опаковам яко, на снимката се виждат летящите парчета лед.
              Прикачени файлове
              www.CarProfi-BG.com

Коментар

На Боровец не отидохме ... ама на Банско да. Ами ставаше ... само дето към 4 си е*а м*м*т* откъм температура. Иначе беше перфектно...даже си счупих единия автомат .

Коментар

Аз си строших г..а от падания на Боровец. Яко открит лед на по-стръмните неща, гладък кат стъкло..взех си маска и очила за следващият път.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Днеска на Витоша е било екстра за каране ми казаха едни приятелчета,дори и студът не се е усещал..

Коментар

Значи няма смисъл да се ходи по другите курорти щом и там е ледена пързалка. Тук поне плащам по-малко за същото качество на пистите...
                      www.CarProfi-BG.com

Коментар

Днеска се качих на Витоша.Работи само Лале 1,но пистата беше екстра и нямаше много хора да ти се бутат и да се редиш на опашки. Времето беше супер Много съм доволен..

Коментар

Търся си компания за целодневно каране за утре събота на Витоша. Ако има желаещи да пишат.
                          www.CarProfi-BG.com

Коментар

Днес направихме едно Добринище. С две думи .... беше супер. Имаше си сняг, целият ден всъщност валеше и почти никакви хора. Щом ме боли всичко

Коментар

Вчера се качихме на Паничище с няколко приятели и съм много доволен..Само дето хванахме гадно време,но горе е страшно Картата е пак като на Витоша 28 кинта, но според мен си заслужава да биеш път до там за да караш

Коментар

Working...
                              X