Колеги, никога нищо зимно не съм карал и се позапалих да си взема сноуборд.1.86 съм, около 90 кила, какво да си взема?Препоръчаха ми да е нещо на старо, щото съм щял така или иначе да потроша дъската в началото.Ако някой продава нещо подходящо, също да пише.Грейка, единствено, смятам да си взема от магазина, щото дрехи втора употреба не нося.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сноуборд?!
Collapse
X
-
Също трябва и обувки да си вземеш, по-добре от магазина. А за дъска пробвай в някое туристическо дружество. По принцип зимата правят разпродажби на стари екипировки, та може да имат. А до колкото знам в София правят някакви пазари, където хората си продават старите екипировки - даже по ТВ-т го бяха давали. Дали не са около Илиенци, не съм сигурна.
-
Mindzu написа:Също трябва и обувки да си вземеш, по-добре от магазина. А за дъска пробвай в някое туристическо дружество. По принцип зимата правят разпродажби на стари екипировки, та може да имат. А до колкото знам в София правят някакви пазари, където хората си продават старите екипировки - даже по ТВ-т го бяха давали. Дали не са около Илиенци, не съм сигурна.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Не, не - това е на националия стадион ... Друго по темата не мога да кажаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз си купих ски, но все пак ще те ориентирам в цените.01. Ски ( сноублейд по-точно, обичам да карам без щеки и щуро ) - 70 лв/втора ръка02. Обувки за ски - 60 лв/втора ръка03. Долнище за ски на Ciel от Мола - 55 лв/ново/беше на намаление иначе е към 7004. Яке NRG - 60 лв/ново05. Шапка - 10 лв/нова06. Ръкавици - 10 лв/нови07. Очила Qeshua Italy - 30 лв/нови08. Уинд стопер ( само маска ) - 10 лв/нов09. Пуловер Replay с висока яка - 35 лв./нов10. Чорапи за ски - 2ва комплекта по 10 лв/новиМожеш да събереш сумата и да сметнеш. Дъските за сноуборд с автоматите са м/у 80 и 140 лв/втора ръка. Като също си слагаш ремонт на базата, почистване, топло ваксиране, полиране и заостряне на кантовете, което още към 50 лв.П.П. Горе-долу стартираш сезона с 4-500 лв, цената на картата в зона Алеко е 35 лв/целодневна, за студенти 28, нощната е съответно 26/20... Другата зона е при Ветровала и хотел Елица, но там все още не съм ходил. Но цените са къде къде по-евтини, по 14 лв дневна карта, а съм чувал, че Ветровала е идеална за начинаещи. Ето и снимка на ветровала, ще ми се да ида до там тези дни.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Знам къде има хубави писти - пари нямам за там... Иначе тук като има сняг си отскачам да покарам и така и после си ям топла манджа вкъщиwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Знам ,че това не е подходящата тема,но искам с този поздрав да поздравя всички вас - www.youtube.com/watch?v=xmsZzToHUmYУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар