Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сноуборд?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сноуборд?!

Колеги, никога нищо зимно не съм карал и се позапалих да си взема сноуборд.1.86 съм, около 90 кила, какво да си взема?Препоръчаха ми да е нещо на старо, щото съм щял така или иначе да потроша дъската в началото.Ако някой продава нещо подходящо, също да пише.Грейка, единствено, смятам да си взема от магазина, щото дрехи втора употреба не нося.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Също трябва и обувки да си вземеш, по-добре от магазина. А за дъска пробвай в някое туристическо дружество. По принцип зимата правят разпродажби на стари екипировки, та може да имат. А до колкото знам в София правят някакви пазари, където хората си продават старите екипировки - даже по ТВ-т го бяха давали. Дали не са около Илиенци, не съм сигурна.

Коментар

С парите за екипировката ще си вземеш още една кола.Хубаво си избрал зимен спорт...ама трябва да знаеш,че си започнал не само от най-сложния,но и най-скъпия.Ски се карат десет пъти по-лесно.

Коментар

Salvador написа:
        С парите за екипировката ще си вземеш още една кола.Хубаво си избрал зимен спорт...ама трябва да знаеш,че си започнал не само от най-сложния,но и най-скъпия.Ски се карат десет пъти по-лесно.

Коментар

Колега от работата си взе дъска с машинки и обувки за около 300 лв от националният обаче март месец .
          "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
          "What do you do to help save the world?"

Коментар

На стадион Юнак има втора употреба всичко ,че даже и нови неща ,но не са кой знае колко по-евтини от в магазините .p.s. задължително си купи една празна туба 5 литра от мин.вода ,да си е слагаш на задника като караш
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Mindzu написа:
              Също трябва и обувки да си вземеш, по-добре от магазина. А за дъска пробвай в някое туристическо дружество. По принцип зимата правят разпродажби на стари екипировки, та може да имат. А до колкото знам в София правят някакви пазари, където хората си продават старите екипировки - даже по ТВ-т го бяха давали. Дали не са около Илиенци, не съм сигурна.
              Не, не - това е на националия стадион ... Друго по темата не мога да кажа
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                Не, не - това е на националия стадион ... Друго по темата не мога да кажа
                А стадион Юнак, къде е според теб? Доколкото знам сноуборд се кара по-трудно от ски. Относно екипировката... точно преди Нова година в SLS имаше големи намаления и чудесен екип от яке и долнище се продаваше за 200лв. Относно обувките и борда определено за последното поне се ориентирай към втора употреба. И наистина погледни на пазара до стадиона.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Темата е стара. И все пак. Къде може да се кара тази година?За чужбина говоря, в България - ясно.

Коментар

GTipo написа:
                    Темата е стара. И все пак. Къде може да се кара тази година?За чужбина говоря, в България - ясно.
                    В Алпите и влаковите релси в Китай ( малко черен хумор ) :D :D :D :D

Коментар

Аз си купих ски, но все пак ще те ориентирам в цените.01. Ски ( сноублейд по-точно, обичам да карам без щеки и щуро ) - 70 лв/втора ръка02. Обувки за ски - 60 лв/втора ръка03. Долнище за ски на Ciel от Мола - 55 лв/ново/беше на намаление иначе е към 7004. Яке NRG - 60 лв/ново05. Шапка - 10 лв/нова06. Ръкавици - 10 лв/нови07. Очила Qeshua Italy - 30 лв/нови08. Уинд стопер ( само маска ) - 10 лв/нов09. Пуловер Replay с висока яка - 35 лв./нов10. Чорапи за ски - 2ва комплекта по 10 лв/новиМожеш да събереш сумата и да сметнеш. Дъските за сноуборд с автоматите са м/у 80 и 140 лв/втора ръка. Като също си слагаш ремонт на базата, почистване, топло ваксиране, полиране и заостряне на кантовете, което още към 50 лв.П.П. Горе-долу стартираш сезона с 4-500 лв, цената на картата в зона Алеко е 35 лв/целодневна, за студенти 28, нощната е съответно 26/20... Другата зона е при Ветровала и хотел Елица, но там все още не съм ходил. Но цените са къде къде по-евтини, по 14 лв дневна карта, а съм чувал, че Ветровала е идеална за начинаещи. Ето и снимка на ветровала, ще ми се да ида до там тези дни.
                      Прикачени файлове
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Австрия колега ... Австрия е мястото Аз щях да ходя, но май ми се преева системата
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Знам къде има хубави писти - пари нямам за там... Иначе тук като има сняг си отскачам да покарам и така и после си ям топла манджа вкъщи
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Знам ,че това не е подходящата тема,но искам с този поздрав да поздравя всички вас - www.youtube.com/watch?v=xmsZzToHUmY
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

Новината е че на Боровец има условия да се кара!Лед има, но пистата като цяло не е оголена!Някой ходи ли на нощна? Търся от кога до кога е, и дали може да се кара на Лалето?

Коментар

Working...
                              X