и двете са бая поучукани ! ама аз така лично никога не бих си купил кола ,по скъпа от 3000 лева .Толкова ли нямаш познат да ти докара да му се невиди ,чак яд ме хваща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Proauto.bg - отзиви
Collapse
X
-
tomazo написа:и двете са бая поучукани ! ама аз така лично никога не бих си купил кола ,по скъпа от 3000 лева .Толкова ли нямаш познат да ти докара да му се невиди ,чак яд ме хваща
Коментар
-
абе, да ви кажа всичко е на късмет...по-добре си търси кола от човек, който даа ти разкаже за нея, що й е правил и т.н.ако искаш ти намирам страшна алфа 156, 2.2 В6, турбо 220кс, с пълен тунинг, спортно окачена професионално направен, в тояга, на един приятел е пп сега трябва да е с други графики, ама и аз още не съм ги виждалA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:абе, да ви кажа всичко е на късмет...по-добре си търси кола от човек, който даа ти разкаже за нея, що й е правил и т.н.ако искаш ти намирам страшна алфа 156, 2.2 В6, турбо 220кс, с пълен тунинг, спортно окачена професионално направен, в тояга, на един приятел е пп сега трябва да е с други графики, ама и аз още не съм ги виждалDiStefano написа:абе а що секи дет си е продал Фиата си търси Алфа?
Коментар
-
Tornado написа:Загледай се в Мечоците.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар