Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Proauto.bg - отзиви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Proauto.bg - отзиви

Някой ползвай ли е услугите на въпросната автокъща? На сайта им информацията е доста заинтригуваща, но дали всичко написано е истина. Гаранцията и 150-те точки, по които проверяват всеки един автомобил звучат доста апетитно.Тъкмо се прибирам от оглед по автокъщите и съм меко казано отвратен от колите, които видях. Преди 2 години, като търсех Брава, трудно се познаваше дали колите, които продават, са удряни, но сега като гледам вече не си правят труда и това да крият.Гледах една Алфа 2000 г. - перфектен салон, перфектна боя, ама си личеше, че в ляво е имала удар. Оригиналния й фар си беше чист, а този, който е сменен потъмнял, а имаше и разминавания в линията около него ... кой знае от коя морга са я обслужили набързо, колкото да придобие вид за пред някой балък.В ПроАуто миналата седмица имаха чудесна Алфа 156, но я изпуснах ... ще се радвам на отзиви за тях!www.proauto.bgП.С. Направо ме хвана яд, че си дадох Фиата

Re: proauto.bg - отзиви

wwweb написа:
    ...Тъкмо се прибирам от оглед по автокъщите и съм меко казано отвратен от колите, които видях...П.С. Направо ме хвана яд, че си дадох Фиата
    Когато човек продаде хубава кола, винаги го има този момент. Като гледаш по автокъщите какви кочини се предлагат и като смяташ колко парички трябва да дадеш, за да ги приведеш в нормален вид ... Не знам, аз тази година покрай продажбата на палиото и покупката на мареата събрах толкова негативни емоции, че не искам и да чуя за покупко-продажби. Смятам да карам тази кола поне 5 г. и след това да си купя чисто нова. Дано попаднеш на добра кола !
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колега, мислил ли си да отидеш лично до Германия за кола. За тези пари, които си отделил за Алфа, мисля че ще се намери доста добра кола. И така поне ще видиш в какво състояние е колата. Дори и да е удряна, поне ще е направена като хората. От личен опит, италианките там са по-скъпи, от колкото в Италия, но пък си заслужават парите.
      Space Star 1.9 DID

Коментар

колите са им хубави ,но цените са им силно завишени !!С по 2-3 та дори и 4 000 лева отгоре !!Ако ще давам 3 000 лв отгоре ,по -добре аз да съм си обслужвал и в тефтера да се знае всичко от А-Я .
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Ходил съм няколко пъти да гледам коли с познати там и като цяло съм с много добро впечатление. За точките не знам дали се изпълнява системата, но гаранцията до колкото знам покрива двигателя и скоростите. Обслужват ги в сервиза на бившия Промобил(бивш официален вносител на Рено). Колите, които съм гледал бяха перфектни на външен вид и особено на салон(гледахме предимно Рената), но от техн част не разбирам много. Момчетата са много приятни - не те нападат като на Горубляне да ти обясняват колко са им перфектни колите. А и повечето коли(ако не и всички) са със сервизни книжки. С цените не съм много запознат, но повечето хора казват, че са по-високи, но за някои от Рената има фактури какво сменено, така че вероятно си заслужава.

Коментар

Така е и аз днес се отвратих от Автокъщите във В.Търново.Навсякъде скръб може би моитре критерии са завишени.За разлика от това си намерих Браво регистрирано във В.Т.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              Така е и аз днес се отвратих от Автокъщите във В.Търново.Навсякъде скръб може би моитре критерии са завишени.За разлика от това си намерих Браво регистрирано във В.Т.
              Ми то какви критерии да има човек вече ... след вчерашния оглед моите се снижиха до - да е удряна само веднъж и да може да запали До преди 2 години тук се внасяха хубави коли, но вече и тук състоянието им е като на тези в Дупница.Нямам нищо против да дам 2000-3000 лв. отгоре на ПроАуто, но поне да знам, че наистина купувам кола. Пуснал съм им заявка и се надявам да намерят нещо, че май дълго време ще си ходя пеш

Коментар

A не мислите ли, че за 2000...3000 лв отгоре, може да си стегнете прекрасно колата?Или пък аз греша?Поне за 156ца си мисля. сега ако е Брера няма да стане....Защо Влади аз се отказах от 156 - много и е скъпо окачването, а като гледам при Бобо всички 156_ци си имат косури там.

Коментар

1115 написа:
                  Защо Влади аз се отказах от 156 - много и е скъпо окачването, а като гледам при Бобо всички 156_ци си имат косури там.
                  Мда, това ми е ясно. Това е и една от причините да искам да си намеря кола от Благоевград, че поне имам човек, на който да я откарам и да я провери изцяло, особено окачването. Другият вариант (да не е от Благоевград) е ПроАуто, че при тях, ако не друго, поне обслужването и представянето им е на ниво ... или поне с такова впечатление останах след като им се обадих.

Коментар

wwweb написа:
                    Другият вариант (да не е от Благоевград) е ПроАуто, че при тях, ако не друго, поне обслужването и представянето им е на ниво ... или поне с такова впечатление останах след като им се обадих.
                    Отпада и този вариант. Свързах се с човек работил във въпросната фирма и точните му думи бяха: "колите там не са по-различни от тези на Горубляне, а информацията на сайта не отговаря на истината". Намерих за нужно да го напиша в темата, че да не се подлъгват други по ПроАуто ...

Коментар

wwweb написа:
                      wwweb написа:
                      Другият вариант (да не е от Благоевград) е ПроАуто, че при тях, ако не друго, поне обслужването и представянето им е на ниво ... или поне с такова впечатление останах след като им се обадих.
                      Отпада и този вариант. Свързах се с човек работил във въпросната фирма и точните му думи бяха: "колите там не са по-различни от тези на Горубляне, а информацията на сайта не отговаря на истината". Намерих за нужно да го напиша в темата, че да не се подлъгват други по ПроАуто ...
                      нали и аз това ти го казах вече всички зареждат от Дупница ако не ти се занимава да си вкараш сам кола ,дебни автовозите които идват и отнасяй някоя красавица поне ще я видиш в покупният и вид
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Вече имам оферта от ПроАуто за 2 Алфички Зелената е 1998 г., а сивата 2000 г.Мамини убавици

Коментар

Тук-там за изчукване, леко китче, малко боичка

Коментар

Тази от 2000 г. не е ли удряна от градушка ? От една снимка не може да се познае, вероятно бъркам, но все пак - огледай я добре.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              Тази от 2000 г. не е ли удряна от градушка ? От една снимка не може да се познае, вероятно бъркам, но все пак - огледай я добре.
                              То не само градушка, а май и торнадо е летяло през нея Няма как да ги огледам, защото са в Италия, а и с други снимки май не разполагат. Засега смятам да ги резна и да чакам други предложения. На базата на цената (ако Ви я кажа ще онемеете ), на която ми ги дават, не съм склонен да се съглася, защото определено си плачат за чичко бояджия, а и не се знае дали само за него :DИначе зелената по ми хваща окото. По-стара е, ама емблемата й дори не е избледняла, като на сивата, която е на по-малко годинки. Личи си коя от двете е била в гараж.

Коментар

Working...
                              X