Някой ползвай ли е услугите на въпросната автокъща? На сайта им информацията е доста заинтригуваща, но дали всичко написано е истина. Гаранцията и 150-те точки, по които проверяват всеки един автомобил звучат доста апетитно.Тъкмо се прибирам от оглед по автокъщите и съм меко казано отвратен от колите, които видях. Преди 2 години, като търсех Брава, трудно се познаваше дали колите, които продават, са удряни, но сега като гледам вече не си правят труда и това да крият.Гледах една Алфа 2000 г. - перфектен салон, перфектна боя, ама си личеше, че в ляво е имала удар. Оригиналния й фар си беше чист, а този, който е сменен потъмнял, а имаше и разминавания в линията около него ... кой знае от коя морга са я обслужили набързо, колкото да придобие вид за пред някой балък.В ПроАуто миналата седмица имаха чудесна Алфа 156, но я изпуснах ... ще се радвам на отзиви за тях!www.proauto.bgП.С. Направо ме хвана яд, че си дадох Фиата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Proauto.bg - отзиви
Collapse
X
-
Re: proauto.bg - отзиви
wwweb написа:...Тъкмо се прибирам от оглед по автокъщите и съм меко казано отвратен от колите, които видях...П.С. Направо ме хвана яд, че си дадох ФиатаTonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Колега, мислил ли си да отидеш лично до Германия за кола. За тези пари, които си отделил за Алфа, мисля че ще се намери доста добра кола. И така поне ще видиш в какво състояние е колата. Дори и да е удряна, поне ще е направена като хората. От личен опит, италианките там са по-скъпи, от колкото в Италия, но пък си заслужават парите.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Ходил съм няколко пъти да гледам коли с познати там и като цяло съм с много добро впечатление. За точките не знам дали се изпълнява системата, но гаранцията до колкото знам покрива двигателя и скоростите. Обслужват ги в сервиза на бившия Промобил(бивш официален вносител на Рено). Колите, които съм гледал бяха перфектни на външен вид и особено на салон(гледахме предимно Рената), но от техн част не разбирам много. Момчетата са много приятни - не те нападат като на Горубляне да ти обясняват колко са им перфектни колите. А и повечето коли(ако не и всички) са със сервизни книжки. С цените не съм много запознат, но повечето хора казват, че са по-високи, но за някои от Рената има фактури какво сменено, така че вероятно си заслужава.
Коментар
-
Tornado написа:Така е и аз днес се отвратих от Автокъщите във В.Търново.Навсякъде скръб може би моитре критерии са завишени.За разлика от това си намерих Браво регистрирано във В.Т.
Коментар
-
1115 написа:Защо Влади аз се отказах от 156 - много и е скъпо окачването, а като гледам при Бобо всички 156_ци си имат косури там.
Коментар
-
wwweb написа:Другият вариант (да не е от Благоевград) е ПроАуто, че при тях, ако не друго, поне обслужването и представянето им е на ниво ... или поне с такова впечатление останах след като им се обадих.
Коментар
-
wwweb написа:wwweb написа:Другият вариант (да не е от Благоевград) е ПроАуто, че при тях, ако не друго, поне обслужването и представянето им е на ниво ... или поне с такова впечатление останах след като им се обадих.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
snake написа:Тази от 2000 г. не е ли удряна от градушка ? От една снимка не може да се познае, вероятно бъркам, но все пак - огледай я добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар