Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте на какви крушки за фарове попаднах днес!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте на какви крушки за фарове попаднах днес!

Вижте на какви крушки за фарове попаднах днес в едно забутано магазинче. Тези дни ще ходя да си купя за мен ако някой иска да пише да взема повече бройки. Има за фар с рефлектор и за луповите фарове. Цената е доста добра 10лв. за бройка Н7 до колко видях са оригинални. Ина Н7s и H7r. http://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=en Даже ги дават по добри от VisionPlus +50% more light вижте самиhttp://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=en

Колега, задължително пусни след това дали си доволен от тях.Колко пари са за 2 броя такива крушки?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега ти през редовете ли четеш 1бр. е 10лв. а колко ли са 2бр.? До колкото видях имаше 20/30бр. Да си призная на мен ми донесаха вече 4бр. един комплект за рефлектор и един за лупи.

Коментар

Пусни някоя снимка да видим разликата.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ето снимка на двата вида. Аз лично на пръв поглед не виждам разлика но не съм ги отпечатал още. После може да изкочи някаква разлика. ААА намерих разлики но не на външния вид а в подреждането на цветовете *понеже лупата обръща на 180грд.*

Коментар

Ееее, точно преди седмица си взех Osram Silverstar от Метро. То с доставката пак толкова илизат коомплект, 25лв.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

за тези бях чул лятото цена от над 40 лв за 1... явно е станала някаква грешка. Аз да намеря от тия - осрам найт брейкър да ви кажа кои са истинските лампи... по непотвърдени данни - над 2400 лумена! ама за х1 ги има само в каталога, иначе са за х7. Ама непотвърдените дани - колкото са непотвърдени, сигурно и толкова са преувеличени.GTipo, колко даде в метро за силвърстарите? Нали знаеш че ако си дал повече от 7 лв за 1, малко си се метнал

Коментар

Янко, H1 има ли и на какви пари?
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Яворе не видях но ще проверя и ще ти кажа. Какво да проверявам направо ако има ще ти взема един комплект.

Коментар

ogi28b написа:
                    за тези бях чул лятото цена от над 40 лв за 1...
                    Нямаш проблем на теб 40лв.

Коментар

Колеги крушките са истински днес ги купих всичките :D от магазина. Светят добре *преди малко ги пробвах, специялно ходих да видя как светят* аз смених моите понеже сутринта ми изгоря едната *егати късмета*. И да знаете личат си 3те зони като се загледаш до колко разбрах и не заслепяват отсреща движещитесе. ААА забравих да спомена че са само Н7 има за лупи и за рефлектори по 3/4комплекта и свършва промоцията :D

Коментар

Working...
                      X