Valentin_V написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Barchetta vs Coupe
Collapse
X
-
Valentin_V написа:е ЗА тия пари ще стане с докарването до тук нашите купета така ни стъпиха като цени.
Коментар
-
Re: Barchetta vs Coupe
spoko написа:значи много се колебая м/у Фиат Barchetta и Coupe вие какво бихте ми препоръчали от тези 2-те ?? не разбирам кой знае колко от коли но искам да има външен вид за това се спрях на тези 2-те. Какса като издружливост и като стоене на пътя ? мерси предварително
Коментар
-
На мен лично Баркета-та ми харесва повече от купето.И това е въпреки спартанския интериор, липсата на глезонии като климатици, по-малките мотори от тези, които можеш да избирах на Купе, съвсем затруднената поддръжка поради екзотичността на модела...Бях се запалил яко да взема такова за жената. Не че нямаше да го карам и аз, де... Доста набикалях борсите, зяпах...За радост или съжаление, разума надделя.И все пак ако слушам сърцето, баркетата е мояI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Хора вие ме разбихте бе аз тъкмо се бях ориентирал към Barchettа а пък вие женска била коя е тая жена каде ще кара 131 коня кола ?Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:Хора вие ме разбихте бе аз тъкмо се бях ориентирал към Barchettа а пък вие женска била коя е тая жена каде ще кара 131 коня кола ?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
знам ама се пак аз много съм се навил и ще намеря начин да си купяFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
maiska
ikov_Vr написа:Хора вие ме разбихте бе аз тъкмо се бях ориентирал към Barchettа а пък вие женска била коя е тая жена каде ще кара 131 коня кола ?
Коментар
-
westdogg написа:Според мен трябва да прецениш дали кабрио или закрита кола искаш. Кабриото винаги е било по-гъзарско... А по въпроса коя е женска и коя мъжка.... И пунтото е женска кола ама колко мъже го карат?!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар