Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте с маршрутките...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимавайте с маршрутките...

...хахаха, чудех се къде да кача инфото, тук или в в смешките. Четете какво става, който поработва повечко / макар че това хич не е за смях, ама.../Шофьори на маршрутки спят на пътя27 декември 2007 / Опа, СофияНа 23 декември след работа се качих на маршрутно такси номер 18.Освен че го чаках повече от обикновено (предполагам нормално по празниците и в неделен ден), нещо друго ме удиви. Шофьорът заспа, докато караше. Няколко секунди маршрутното такси се движеше все по-бавно и по-бавно напред, докато не спря напълно. Това събуди шофьора, той се огледа сепнато и отново потегли. А часът беше едва 19, не беше време за сън.

То, че е рано за сън 19 ч., рано е, но дали въобще му е място да кърти пред волана.Ей тия джигити нямат оправия. Докато не се случи някое тежко ПТП с жертви няма да ги спрат, но тогава "след дъжд качулка".

Коментар

а аз като чета инфото, се чудя защо оня/оная е блеел/ла и е гледал/а как заспива, ами не му е праснала един зад врата да се събуди..хаха

Коментар

Е тва вече е върха. Преди време бях чел пак в Дир.бг-то за недоволен гражданин, който си беше платил 1,50 лв и на Васил Левски КАТ спира парашутката и се оказва, че оня е лишен. Свалят гражданите, съответно шофера предупреждава другата парашутка зад него да побърза да натовари пътниците, обаче е час пик и тя дошла претъпкана, а оня отказал да върне парите.

Коментар

Авео написа:
          а аз като чета инфото, се чудя защо оня/оная е блеел/ла и е гледал/а как заспива, ами не му е праснала един зад врата да се събуди..хаха
          Може би за да не се стресне и да не направи някоя глупост при събуждането.Навремето и ние в казармата спяхме по постовете . Не знам твоя метод на събуждане някой да е имал смелост да го пробва. Как се буди заспал с автомат ? Може би като заспал шофьор на маршрутка. Шамар зад врата едва ли е най-правилното решение. :D

Коментар

Ми вече на доста камиони монтираха GPS-и и задължават шофьорите на всеки 4 часа каране, да спират и почиват за 1 час, ако ли не - резачка от заплатата. Трябва и маршруткаджийте да заработят по подобна схема. Не може да караш по 8 - 10 часа в градски условия и да не се умориш... ама пуста алчност...
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
            X