Колеги, точно защото не мога да намеря темата, където се питаше за какво е онова нещо, приличащо на тапа по средата на таблото до предното стъкло?Нещо като тапа, но е датчик, свързан с климатика нещо...Значи го има Стилото, АР 166, Либрата ....ТА..Намерих отговора, който обаче е на италиански и ще помоля някой да го преведе ако може...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странния датчик
Collapse
X
-
Ами аз съм го виждал в S klasse когато оставиш климатика на П режим демек Паркинг режим той, потдържа зададена температура в купето която може да е с 10 градуса по- ниска от околната, или на по- новите на каквато го настроиш.Това с цел когато влезеш в автомобила да не ти е жега и да не ти пари кожения салон.
Коментар
-
този датчик се монтира само при двузоналния климатроник за по оптимално регулиране на температурата така поне се разбира от текста на италиански. Най вероятно следи от коя страна слънцето огрява колата за да увеличи охлаждането от съответната страна /предполгам затова е с два фотодиода/ ако беше за включване на фарове един си е напълно достатъчен.
Коментар
-
Познанията ми по италиански са скромни, затова моля да сте снизходителни:Текстът на син фон: Сензорът за интензивност на слънчевото излъчване е поставен на таблото в близост до предното стъкло. Предназначен е за оптимален контрол на темературата при двузонални климатични системи.Текстът под картинката обяснява принципа на действие на сензора.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Вижте какво аз нямам климатроник или каквото и да е там, имам тази джаджа и ако трябва да съм искрена това е част от заводската аларма на фиата ми. Поне аз така реших! А ако имам климатроник да ми е честит и без това нямам подаръци за Коледа.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=За туй нящо ли става дума? Е то се разбра още тогава че е за климатроника...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20627&highlight=За туй нящо ли става дума? Е то се разбра още тогава че е за климатроника...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар