от магазина ми казаха че този модел се продавал без диск.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно GSM
Collapse
X
-
Свали си всички програми от тук, инсталирай ги една, по една и съм сигурен, че след последния рестарт, ще си вържеш телефона с компа За теб е важна най-вече програмата PIMS. Софтуера ImageEditor е за корекция на снимки, с подходяща за телефона резолюция. Използва се за тапети и скрийн сейвъри. Internet Access е за достъп до мрежата чрез вградения в телефона модем. Studio Sample е база с голям брой различни картинки. Може и без нея. Oстаналите трябва да ги инсталираш всички, защото умниците от фирмата са навряли важни компоненти във всяка от тях. Успех.
Коментар
-
не става колега.свалих програмите-когато ги инсталирах стана много лесно просто RUN и нататък следвах инструкциите но не ме пита дали искам да рестартирам компа/поне аз си мисля че не трябва да е ръчно/.след като свързах ГСМ-а с компютъра ми излиза USB DEVICE NOT RECOGNIZED!трябва ли по време на инсталацията гсм-а и компа да са свързани с кабела?и още нещо-възможно ли е да иска драйвър за кабела?Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:не става колега.свалих програмите-когато ги инсталирах стана много лесно просто RUN и нататък следвах инструкциите но не ме пита дали искам да рестартирам компа/поне аз си мисля че не трябва да е ръчно/.след като свързах ГСМ-а с компютъра ми излиза USB DEVICE NOT RECOGNIZED!трябва ли по време на инсталацията гсм-а и компа да са свързани с кабела?и още нещо-възможно ли е да иска драйвър за кабела?
Коментар
-
Хах какво приключение. Имам 4 самсунга и само с първия имах проблем с прехвърлянето.На старите модели наситина ИР порта не става за нищо. Другите обаче са с дискове. В постовете се загубих какво точно си свалил и инсталирал, колега. Имам Самсунг ПС студио 3, май имаше и драйвери по диска.Незная дали ще стане за твоя модел, но ако все още се бориш мога да изпратя. И телефона се връзва след инсталирането, по време на инсталирането не трябва да е вързан. При мен стана от раз и вече една година не съм имала проблем.УспехPunto 1.2/75
Коментар
-
vaskobravo написа:и с инфраред не става е...ти телефона.мерси за помоща на всички аз се отказвамFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
поне РС-то разпозна модела чрез инфрареда.сега проблема е че като кликна върху обекта за сваляне ми изписва следното- Wireless Link Error - The transfer failed.An error occurred while wireless link was connecting to the other devise.No connection could be made because the target machine actively refused it. понеже съм зле с английския ще помоля някой да ми обясни за какво става въпросRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар