Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на г-жа ФЕНИКС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит Рожден Ден на г-жа ФЕНИКС

Весели празници на всички,но понеже доста от хората които ме познават, знаят че аз винаги и навсякъде съм с половинката ми, та не ми се иска и тя да остава в сянката на ФЕНИКС (защото Феникс сме 2-ма души).Днес тя има рожден ден и ми се иска всички да знаят! И да и пожелая много здраве, късмет, пари да сме все така влюбени ииии още няколко неща които ние сме планирали да ги осъществим в най-скоро време ....та да сме всички радостни и щастливи и занапред. Довечера започваме да се трудим, на масата и след това...
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Честитка и от мен на половинката ти, ама коледно пък ви пожелавам да се потрудите да станете тримка Едно малко фениксче ви пожелавам за предстоящата година. :D
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да ти е жива и здрава!!!
      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Честито на госпожата! Пожелавам ви много хубави моменти и както каза Явор, действайте по въпроса с наследниците

Коментар

Чеатито и от мен и нека вашите мечи са наши пожелания. И в скоро време може да дойда до Варна та да пием по кафе със семейство ФЕНИКС.

Коментар

Честит ви празник Емо, мноооого здраве и също толкова пътешествия
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Space Star 1.9 DID

Коментар

Емо жива и здрава да ти е половинката.Весела Коледа,от любов и благоденствие да не се оттървете.

Коментар

Честит рожден ден, Миме и от нас.След нова година започваме един обект във Варна, така че слагай масите Пожелаваме ви всичките ви мечти да се сбъднат!!!(и да купиш и на Емо една кола, че горкия само се вози... )

Коментар

празник

да сте живи и здрави и да работите да се събираме когато можем то тругото само ще дойде и мого успехи и на половинката
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да сте живи и здрави и много много влюбени ! Другото го има по магазините!!!

Коментар

Ае Емо , не е ли правилно да се каже "г-жа Фениксова" , а? Иначе да ти е жива и здрава булката и много деца да си народите! :D (щях да напиша и да те слуша , ама като знам , че е невъзможно...) Важното е да се разбирате - весело искарване!Наздраве!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Много благодаря за сладките пожелания и се надявам дълги години все да си разменяме хубави пожелания и да виждаме как се сбъдват едно по едно г-жа Феникс
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Чстито и от мен, малко на патерици... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Да си жива и здрава и все така усмихната.
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Честит рожден ден Миме, здраве, щастие, любов... И за другия рожден ден Емо да ти подари джитиви!

Коментар

Working...
                              X