Весели празници на всички,но понеже доста от хората които ме познават, знаят че аз винаги и навсякъде съм с половинката ми, та не ми се иска и тя да остава в сянката на ФЕНИКС (защото Феникс сме 2-ма души).Днес тя има рожден ден и ми се иска всички да знаят! И да и пожелая много здраве, късмет, пари да сме все така влюбени ииии още няколко неща които ние сме планирали да ги осъществим в най-скоро време ....та да сме всички радостни и щастливи и занапред. Довечера започваме да се трудим, на масата и след това...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Рожден Ден на г-жа ФЕНИКС
Collapse
X
-
Честит Рожден Ден на г-жа ФЕНИКС
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Честитка и от мен на половинката ти, ама коледно пък ви пожелавам да се потрудите да станете тримка Едно малко фениксче ви пожелавам за предстоящата година. :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Ае Емо , не е ли правилно да се каже "г-жа Фениксова" , а? Иначе да ти е жива и здрава булката и много деца да си народите! :D (щях да напиша и да те слуша , ама като знам , че е невъзможно...) Важното е да се разбирате - весело искарване!Наздраве!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Много благодаря за сладките пожелания и се надявам дълги години все да си разменяме хубави пожелания и да виждаме как се сбъдват едно по едно г-жа ФениксСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар