Цял ден съм карал в София къде ли не минах и скоро не бях изпитвал такова удоволствие от шофирането. По-улиците е празно няма никакво вдижение , хипермаркетите и те са празни за 1 мин се минава на касите. Така е защото всички "Граждани" си се изнехода по селата и дано да си останат там за по-дълго. Е това даже би било най-доброто решение за проблема с трафика и боклука. Всеки да си седи в родното село. А не да измислят някви простотий от рода " Всеки шофиор който се вози сам в колата си да бъде глобяван". Ако така беше цяла година София наистина щеше да е един прекрасен, спокоен и чист град. Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв кеф е в София на празниците
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За сметка на това "софийските задръствания" се изнесоха по магистралите в събота...Днес към 3 на сточна гара имае само 1 кола пред мен на светофара. Като по времето когато бях ученик (87-88 година) ...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Ами за сега истината е такава, че в провинцията наистина е беднотия. Не говоря за големите градове. Ето не съм чул някой да бяга от Пловдив примерно и да идва в София защото няма работа. Ама по провинцията наистина е така. Обаче има и един друг момент. Сега от тази година ЕС ще започне да налива пари в селското стопанство. И се надявам да има отлив от големите градове. Все пак някой трябва да прозивежда и сеслкостопанска продукция. А като има кой да налива пари за земеделие и животновъдство, ще има и търсене на работна ръка. И така на Гъдю от Гъдуларе ще му е по добре да си стои близо до семейството и да има работа, отколкото да зареже близките и да ходи да търси препитание в София.
Коментар
-
Re: Какъв кеф е в София на празниците
westdogg написа:Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.
Коментар
-
И друго - освен че идват да живеят тука, и да правят задръстване с колите си, генерират повече от половината боклук, а като трябва сметището да се пренесе близо до техния град/село - невиждани стачки и протести!!! А боклуци хвърлят където им падне!!! Напълно подкрепям westdogg в мнението му, всяка една дума! Всеки 3 или повече поредни почивни дни са истинска награда за софиянците - палиш колата и за 10 минути си на другия край на града.... жалко че са само около нова година и на великден. и случайно ако се падне около 3-ти март. И като не сте умрели за "този кенеф София", не идвайте! Останете си там където сте в момента, изтеглете кредити, развийте някакъв бизнес, купете земя, обработвайте я....
Коментар
-
ама разбира се, че така ще направим. благодаря ви месии, че ме просветихте, не сам се сещал. обаче като е така и вие си стойте в пеканата софия лятото, защо правите задръстване на морето? стойте си в сф, направете си басейни, чистете си ги и се цамбуркайте в тяхLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мили колеги, спазвайте добрия тон!Въпреки всичко даже и кореняци софиянци отиват на планина да прекарат празничните дни. Не плюйте по всеки.И считайте този пост за предупреждение, въпреки, че не го написах в червено под нечие мнение.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Точно така ние ходим на морето на почивка(2седмици) , а не да живеем там целогодишно. Освен това не само софианците ходат по морето , а цяла бг дори и чужденци .И като се има в предвид колко коли с регистрация "С" и "СА" са на така наречените "провинциалисти" . А тези на морето трябва да се радват че имат толко туристи защото ако не са те, ще им умре бизнеса. А ние Софианците какво печелим от това че цяла БГ се е пренесла тук. Да не би да помагат за развитието на града.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
deadairplane
-
westdogg написа:Цял ден съм карал в София къде ли не минах и скоро не бях изпитвал такова удоволствие от шофирането. По-улиците е празно няма никакво вдижение , хипермаркетите и те са празни за 1 мин се минава на касите. Така е защото всички "Граждани" си се изнехода по селата и дано да си останат там за по-дълго. Е това даже би било най-доброто решение за проблема с трафика и боклука. Всеки да си седи в родното село. А не да измислят някви простотий от рода " Всеки шофиор който се вози сам в колата си да бъде глобяван". Ако така беше цяла година София наистина щеше да е един прекрасен, спокоен и чист град. Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.westdogg написа:Точно така ние ходим на морето на почивка(2седмици) , а не да живеем там целогодишно. Освен това не само софианците ходат по морето , а цяла бг дори и чужденци .И като се има в предвид колко коли с регистрация "С" и "СА" са на така наречените "провинциалисти" . А тези на морето трябва да се радват че имат толко туристи защото ако не са те, ще им умре бизнеса. А ние Софианците какво печелим от това че цяла БГ се е пренесла тук. Да не би да помагат за развитието на града.
Коментар
-
deadairplane написа:westdogg написа:Точно така ние ходим на морето на почивка(2седмици) , а не да живеем там целогодишно. Освен това не само софианците ходат по морето , а цяла бг дори и чужденци .И като се има в предвид колко коли с регистрация "С" и "СА" са на така наречените "провинциалисти" . А тези на морето трябва да се радват че имат толко туристи защото ако не са те, ще им умре бизнеса. А ние Софианците какво печелим от това че цяла БГ се е пренесла тук. Да не би да помагат за развитието на града.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар