Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв кеф е в София на празниците

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв кеф е в София на празниците

Цял ден съм карал в София къде ли не минах и скоро не бях изпитвал такова удоволствие от шофирането. По-улиците е празно няма никакво вдижение , хипермаркетите и те са празни за 1 мин се минава на касите. Така е защото всички "Граждани" си се изнехода по селата и дано да си останат там за по-дълго. Е това даже би било най-доброто решение за проблема с трафика и боклука. Всеки да си седи в родното село. А не да измислят някви простотий от рода " Всеки шофиор който се вози сам в колата си да бъде глобяван". Ако така беше цяла година София наистина щеше да е един прекрасен, спокоен и чист град. Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

да вярное няма коли по улицитекато 1 време
    Mercedes E200 coupe

Коментар

За сметка на това "софийските задръствания" се изнесоха по магистралите в събота...Днес към 3 на сточна гара имае само 1 кола пред мен на светофара. Като по времето когато бях ученик (87-88 година) ...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ами за сега истината е такава, че в провинцията наистина е беднотия. Не говоря за големите градове. Ето не съм чул някой да бяга от Пловдив примерно и да идва в София защото няма работа. Ама по провинцията наистина е така. Обаче има и един друг момент. Сега от тази година ЕС ще започне да налива пари в селското стопанство. И се надявам да има отлив от големите градове. Все пак някой трябва да прозивежда и сеслкостопанска продукция. А като има кой да налива пари за земеделие и животновъдство, ще има и търсене на работна ръка. И така на Гъдю от Гъдуларе ще му е по добре да си стои близо до семейството и да има работа, отколкото да зареже близките и да ходи да търси препитание в София.

Коментар

Re: Какъв кеф е в София на празниците

westdogg написа:
          Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.
          Определено го правиш на няколко пъти в мнението си. Тая тема е пълна пародия и по-добре въобще да не се започва и заключи, че си е чиста обида към всички т.нар. "селяни" ...Визирам и другата "Предпразнична тема".

Коментар

то па щото някой е умрял за този кензеф софия- ама така се налага, нека и в провинцията среданата заплата стане 1000 лв поне на първо време, аз пръв ще избягам много бързо
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Голям кеф а?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И друго - освен че идват да живеят тука, и да правят задръстване с колите си, генерират повече от половината боклук, а като трябва сметището да се пренесе близо до техния град/село - невиждани стачки и протести!!! А боклуци хвърлят където им падне!!! Напълно подкрепям westdogg в мнението му, всяка една дума! Всеки 3 или повече поредни почивни дни са истинска награда за софиянците - палиш колата и за 10 минути си на другия край на града.... жалко че са само около нова година и на великден. и случайно ако се падне около 3-ти март. И като не сте умрели за "този кенеф София", не идвайте! Останете си там където сте в момента, изтеглете кредити, развийте някакъв бизнес, купете земя, обработвайте я....

Коментар

ама разбира се, че така ще направим. благодаря ви месии, че ме просветихте, не сам се сещал. обаче като е така и вие си стойте в пеканата софия лятото, защо правите задръстване на морето? стойте си в сф, направете си басейни, чистете си ги и се цамбуркайте в тях
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мили колеги, спазвайте добрия тон!Въпреки всичко даже и кореняци софиянци отиват на планина да прекарат празничните дни. Не плюйте по всеки.И считайте този пост за предупреждение, въпреки, че не го написах в червено под нечие мнение.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Точно така ние ходим на морето на почивка(2седмици) , а не да живеем там целогодишно. Освен това не само софианците ходат по морето , а цяла бг дори и чужденци .И като се има в предвид колко коли с регистрация "С" и "СА" са на така наречените "провинциалисти" . А тези на морето трябва да се радват че имат толко туристи защото ако не са те, ще им умре бизнеса. А ние Софианците какво печелим от това че цяла БГ се е пренесла тук. Да не би да помагат за развитието на града.

Коментар

колеги темата се превърна в спор София срещу провинцията!!!по добре я заключете
                        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Коментар

westdogg написа:
                            Цял ден съм карал в София къде ли не минах и скоро не бях изпитвал такова удоволствие от шофирането. По-улиците е празно няма никакво вдижение , хипермаркетите и те са празни за 1 мин се минава на касите. Така е защото всички "Граждани" си се изнехода по селата и дано да си останат там за по-дълго. Е това даже би било най-доброто решение за проблема с трафика и боклука. Всеки да си седи в родното село. А не да измислят някви простотий от рода " Всеки шофиор който се вози сам в колата си да бъде глобяван". Ако така беше цяла година София наистина щеше да е един прекрасен, спокоен и чист град. Не искам да засягам никой който не е от София, но ми омръзна да вися в задръствания, защото чичо Пенчо е решил че в неговото село пари не се изкарват.
                            westdogg написа:
                            Точно така ние ходим на морето на почивка(2седмици) , а не да живеем там целогодишно. Освен това не само софианците ходат по морето , а цяла бг дори и чужденци .И като се има в предвид колко коли с регистрация "С" и "СА" са на така наречените "провинциалисти" . А тези на морето трябва да се радват че имат толко туристи защото ако не са те, ще им умре бизнеса. А ние Софианците какво печелим от това че цяла БГ се е пренесла тук. Да не би да помагат за развитието на града.
                            Много наивно от твоя страна да си мислиш, че висиш в задръстванията заради чичо ти Пенчо или някой друг. Просто няма воля за решаване на проблема с трафика в София, тъй като много хора имат интерес нещата да стоят по този начин и също имат интерес да противопоставят столичани на провинциалисти, за да се карат по между си и да спорят кой е по-велик. И точно такива като теб се връзват и започват разпалено да бълват срещу хора, които с нищо не са им криви. А като гледам колко си неграмотен, не знам за чичо ти Пенчо, но аз, макар и да съм от провинцията, не съм спал в часовете по български език и съм по-грамотен от теб! Научи се първо как се пише светлата дума "софиЯнец" ( та и други покрай нея...) и тогава коментирай кой откъде е! Що се отнася за чистотата на града, мен от малък са ме научили да не хвърлям боклуци по улиците, което не може да се каже за една много голяма част от кореняци софиЯнци. И не очаквай хората да идват тук, за да помагат за развитието на града, както и ти не отиваш на море, за да помагаш за развитието на градовете, а за да си направиш пофтата. Просто не можеш да имаш против свободното придвижване на хората, по цял свят е така в столиците, а нашата столица е пълна с много хора, които по принуда са тук, тъй като пак нечии интереси съсипаха градовете им и разбиха местната икономика. Та те дават мило и драго да се махнат от София, точно както ти - да ги изпратиш.Впрочем щом толкова ти пречи трафика, на село ще ти е доста по-спокойно...Иначе и аз като теб с радост ще констатирам, че вчера и днес бе много спокойно и лесно придвижването по улиците в София, но каква лъзгавица ееееее...П.С. Вместо да констарираш, колега, колко хлъзгави са всички улици и булеварди и как на никой не му пука от този факт, ти си тръгнал да се биеш в гърдите какъв кореняк софиянец си А, колега, що не сложиш един катанец на входа на София и да си пазиш ключето само за теб...

Коментар

deadairplane написа:
                              westdogg написа:
                              Какво ви помагаме ли като за начало можеш да започнеш с наемите, че познавам хора дето цял живот за 5лв работа не са свършили и по цял ден са по гръб и прибират по една заплата за всеки от апартаментите си. Пък и като те гледам от Надежда мога да си представя що за "Софиянец" си!!! Баща ти от къде, а негови баща?
                              Аз съм 4-то поколение софиянец. Пра дядо ми е имал къща в надежда оше когато там не е имало блокове, а сега имаме апартамент на мястото на къщата. Освен това и къща в Ораландовци имам. Нз дали ти е известно че на надежда е един от най-старите квартали на София. И както Надежда , така и Орландовци са на 5 минути от центъра на София.Достатъчно мнения се изтриха и коригираха в тази тема. Дадох право на отговор и темата директно се заключва.Въпреки желанието ми да я изтрия я оставям, хората да Ви четат срамотиите, за да има повече назидателен ефект.Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X