somebody написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво беше предишното ви возило?
Collapse
X
-
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
Ами моита беше до преди няколко часа Опел Вектра 1.7 дизел.Въпреки приказките че опелите гниели моята не беше мръднала за 3 години в България.Точно заради тая работа я оставяме в семеиството да продължи да служи вярно :Dкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Аз се учих на ладата на дядо 2105,после карах на бащата регатата(железен автомобил),след това си купи брава и нея карах,и 2004 дойде и моят красавец бравото който никога няма да продам.Мисля да мина или на 147 алфетка или на стило не знам ще видя , баща ми си взе стило ей хора това е голям автомобил да знаете,но със сигурност мога да кажа че с италианките никога няма да се разделя , голяма страст саforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Моята беше Peugeot 106 XR, 1.2, 60hp, цвят - Roland Garros Green, жена ми я наричаше "Зеленото Жабче". Много симпатична мъничка количка със смешен разход на гориво. Поддържах я само с части от София Франс Ауто. Един колега я купи за жена си преди три години и още ме благославя.Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
...
Първата ми (кола) беше Шкода Фаворит ’93 - добра колица, грам ръжда нямаше по нея докрая... По едно време нещо прихлопа и се оказа спукан колянов вал - така си стои сега в един гараж на село, мишките са изяли тапицерията и каквото има друго за ядене по нея... Жал ми е да я дам за скраб, ама някой ако има нужда от резервни части, предоставям на драго сърцеВтората беше Опел Вектра ГТ ’91- здрава машина, естествено - ръждясала порядъчно, но пък като двигател не мога нищо лошо да кажа! Двигателя е адски дуракоустойчив - едва ли има такъв (съвременен) двигател, в който да са доливани 4 вида различни масла, включително М10Д и той пак да си върви на пълна мощност без проблемиFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар