В началото беше Лада 21011,откраднаха Ладата, после Рено 11,2 врати, после Пежо 405, и сега да си дойдеме на думата Брава 1,6 16в,103 к-с, но като гледам как стоят нещата може би пак ще взема италианка живот и здраве само да има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво беше предишното ви возило?
Collapse
X
-
Първо "ладата на татко" 2105 ... нямаше такава машина ... като взех клижка беше на 4 години и към 40’000км. в сравнение с 17 годишната учебма жигула беше самолет ... бая си я покарах, но сестра ми малко след като и тя взе книжка катастрофира тежко и колата не ставаше за нищо, добре че сестра ми се оправи. После ми трябваше магаре и си взех едина стара Регата. Не беше лоша машина но беше много страта и беше минала през много ръце и в един момент просто не си заслужаваше да я поддържам. Ел.исталацията й сигурно беше правена от пиян даскал и група четвъртокласници по трудово обучение, ръждата в един момент се оказа повече от ламарината и когато и скоростната кутия отказа окончателно се отказах. Наскоро взех едно Пунто за жена ми и го ще го карам докато вземе книжка. Лошото е че през последните 5 години карам основно служебни коли и то всичките баничарки .... мисля че вече съм вече "професионално изкривен" защото като се замисля за кола за мен все Берлинго или Добло или дори Кади изниква в съзнанието ми..FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
От началото карах Vw Golf 2 , после взех едно Audi 80 88г., близо 4г. го врътках. После взех друго 80 по-ново, но бързичко го продадох. Така стигнах до момента когато ми се наложи да покарам едно Daewoo Nubira комби за 4-5 дена (егати отвратната кола). След тази анти-кола купих Vw Golf 3 (друга анти-кола ). И след 4 месеца ходене пеша си взех Bravo-тоFiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Я и аз да кажа какво съм карал!Значи първо беше Симсончето Ендуро, тунинговах го с чопър кормило, спойлер, предна дискова, касетофон, докарах му много хубава стойка - хлапашка му работа. После си купих Сузукито. Но се отказах от японските мотори след като пробвах на един приятел Кадживата. Но започнаха болките в ставите и се наложи да се кача на кола. Продадох Сузукито и по съвет на приятели си купих VW 1600. После си взех Фиат Ритмо 70 ес. Много хубава машинка, но изгни завалийката. И сега - Типото. А Симсончето си го пазя и до днес.
Коментар
-
deadairplane
-
MGP
Макар и стара тема и аз да споделя старите си автомобилчета.Първата - Ford Sierra 2.3 - 130 к. с. - Един месец след като я взех ми "фалира" двигателя. Беше с газова уредба. На края на нейния живот, някъде 30-35 след като я имах вече неможеше да пали и така я оставих отпред пред двора. След време и отворих двигателя и резултата беше че буталата бяха изгорели и то от газовата уредва (на приятелката баща й също имал преди сиера и след известно каране с газова уредба имал същият проблем).Втората - VW Golf 2.0 GTi 115 к. с. - Загубих брат си с нея след тежка катастрофа.Третата - Chevrolet cavalier 3.1 V6 140 к. с. - Още я имам в гаража, но съм я оставил като втора кола, не че разполагам с много пари, но се надявам, че някога ще имам възможноста да я потдържям и "храня" с бензин. Гори ми 16 градско бензин.И сега съм с Брава. Освен че първоначално ще хвърля няколко стотин лева дано да нямам проблеми. :D
Коментар
-
Първата ми кола - Ford Fiesta 1.6d - спомням си я с умиление. Продадох я за 250 лв, за да не иде за скрап, на бащата на един познат. Един ден я видях как си я карат и ми стана много драго. Карах и Голфа тройка на майка ми (1.8 моно 90кс), на тая кола какво ли не и се смени за последните две години, няма изброяване. Но си я харесвам, много добре вървеше голфетката. Сега съм с марея 1.9 JTD. Трябва да и потегна ламарините, пострадали от градушка и да и боядисам некои елементи. Иначе върви много добре (пу да не чуе дявола!) и не гори много.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар