Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво беше предишното ви возило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В началото беше Лада 21011,откраднаха Ладата, после Рено 11,2 врати, после Пежо 405, и сега да си дойдеме на думата Брава 1,6 16в,103 к-с, но като гледам как стоят нещата може би пак ще взема италианка живот и здраве само да има!
    Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
    Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

Първо "ладата на татко" 2105 ... нямаше такава машина ... като взех клижка беше на 4 години и към 40’000км. в сравнение с 17 годишната учебма жигула беше самолет ... бая си я покарах, но сестра ми малко след като и тя взе книжка катастрофира тежко и колата не ставаше за нищо, добре че сестра ми се оправи. После ми трябваше магаре и си взех едина стара Регата. Не беше лоша машина но беше много страта и беше минала през много ръце и в един момент просто не си заслужаваше да я поддържам. Ел.исталацията й сигурно беше правена от пиян даскал и група четвъртокласници по трудово обучение, ръждата в един момент се оказа повече от ламарината и когато и скоростната кутия отказа окончателно се отказах. Наскоро взех едно Пунто за жена ми и го ще го карам докато вземе книжка. Лошото е че през последните 5 години карам основно служебни коли и то всичките баничарки .... мисля че вече съм вече "професионално изкривен" защото като се замисля за кола за мен все Берлинго или Добло или дори Кади изниква в съзнанието ми..
      FIAT Punto 55 S
      FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Shevrolet Lachetti 1.4, поо доволна съм от Fiat-ите ми и бравата и бравото
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Жигулка, Форд Фиеста (все още моя) и Бравата
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ФИАТ БРАВО 1.6 16
            -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
            -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Хонда сивик, много си я обичах :D
              Следвай мечтите си))

Коментар

аз от типо тана брава
                Mercedes E200 coupe

Коментар

От началото карах Vw Golf 2 , после взех едно Audi 80 88г., близо 4г. го врътках. После взех друго 80 по-ново, но бързичко го продадох. Така стигнах до момента когато ми се наложи да покарам едно Daewoo Nubira комби за 4-5 дена (егати отвратната кола). След тази анти-кола купих Vw Golf 3 (друга анти-кола ). И след 4 месеца ходене пеша си взех Bravo-то
                  Fiat Brava 1.6 16V
                  Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

Рено 19 1,7 моно 1995
                    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Я и аз да кажа какво съм карал!Значи първо беше Симсончето Ендуро, тунинговах го с чопър кормило, спойлер, предна дискова, касетофон, докарах му много хубава стойка - хлапашка му работа. После си купих Сузукито. Но се отказах от японските мотори след като пробвах на един приятел Кадживата. Но започнаха болките в ставите и се наложи да се кача на кола. Продадох Сузукито и по съвет на приятели си купих VW 1600. После си взех Фиат Ритмо 70 ес. Много хубава машинка, но изгни завалийката. И сега - Типото. А Симсончето си го пазя и до днес.

Коментар

Коментар

Форд Ескорт 94 г. 1.4 моноинжекция.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

MGP

Макар и стара тема и аз да споделя старите си автомобилчета.Първата - Ford Sierra 2.3 - 130 к. с. - Един месец след като я взех ми "фалира" двигателя. Беше с газова уредба. На края на нейния живот, някъде 30-35 след като я имах вече неможеше да пали и така я оставих отпред пред двора. След време и отворих двигателя и резултата беше че буталата бяха изгорели и то от газовата уредва (на приятелката баща й също имал преди сиера и след известно каране с газова уредба имал същият проблем).Втората - VW Golf 2.0 GTi 115 к. с. - Загубих брат си с нея след тежка катастрофа.Третата - Chevrolet cavalier 3.1 V6 140 к. с. - Още я имам в гаража, но съм я оставил като втора кола, не че разполагам с много пари, но се надявам, че някога ще имам възможноста да я потдържям и "храня" с бензин. Гори ми 16 градско бензин.И сега съм с Брава. Освен че първоначално ще хвърля няколко стотин лева дано да нямам проблеми. :D

Коментар

Първата ми кола - Ford Fiesta 1.6d - спомням си я с умиление. Продадох я за 250 лв, за да не иде за скрап, на бащата на един познат. Един ден я видях как си я карат и ми стана много драго. Карах и Голфа тройка на майка ми (1.8 моно 90кс), на тая кола какво ли не и се смени за последните две години, няма изброяване. Но си я харесвам, много добре вървеше голфетката. Сега съм с марея 1.9 JTD. Трябва да и потегна ламарините, пострадали от градушка и да и боядисам некои елементи. Иначе върви много добре (пу да не чуе дявола!) и не гори много.
                              Тойота Приус

Коментар

Моите се разни:1. Москвич, дванаидесетак.2. Жигули.3. Голф 1 - още върви, кара сено на село :D 4. Ауди B4- дизел.5. Бравата, за сега.
                                brava 1.6_v16 elx

Коментар

Working...
                                X