До скоро бях привърженик на немските автомобили. Започнах преди 10 год. с Голф1,после Кадет, Голф3,Пассат. Като се купих Пасат-а си казах-вече само големи коли. Един ден приятел ме качи в Марея.Познайте какво последва-купих си след месец Марея 100TD. Не мога да я сравня ,с нищо което съм притежавал до сега. Язък за прехвалените немски коли. Вече съм фен на италиянки-те.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво беше предишното ви возило?
Collapse
X
-
TabE-Marea написа:До скоро бях привърженик на немските автомобили. Започнах преди 10 год. с Голф1,после Кадет, Голф3,Пассат. Като се купих Пасат-а си казах-вече само големи коли. Един ден приятел ме качи в Марея.Познайте какво последва-купих си след месец Марея 100TD. Не мога да я сравня ,с нищо което съм притежавал до сега. Язък за прехвалените немски коли. Вече съм фен на италиянки-те.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Карал съм Москвич 412, Форд Орион ’86г. 1.6 печка, Орион ’92г. 1.4 бензин, а сега съм на Брава 1.6 ’97г.Много съм доволен, и гледам с насмешка подмятания от сорта - "Що си купи италианска кола бе? Не си ли чувал к’ви са?"След като се убедих в качествата на италианката, сега аз си позволявам да бъзикам "швабите" - "Не ви ли писна с тия фордове, опели и голфове бе?" И просто подминавам...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Първата ми кола е Фиат 127. Купиха ми за рождения ден когато бях в казармата. Карах го 5-6 годин доста мизерии ми правеше ама се научих да карам и да лежа под него. Сега си купих Темпра ама по случайност. Исках някаква кола да е ефтино и да се возя, нямах претенции за марката ама съм много доволен. Доста е голяма и комфортна. Няма и месец от както я карам и още не мога да и се нарадвам.ПС Баща ми като видя багажника колко е голям и каза, че може да се съберат 2 трупа в него
Коментар
-
ПС Баща ми като видя багажника колко е голям и каза, че може да се съберат 2 трупа в негоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ПС Баща ми като видя багажника колко е голям и каза, че може да се съберат 2 трупа в него
Коментар
-
А за добре дошъл във форума, макар и да не карам Фиат (в момента) :P Първата ме кола беше Панда 1000 4х4 - Егати танка - няма такава кола за зимата просто - учих се на нея 100к км.Сега пак "италянски кош" - ама Alfa Romeo 145 - 1.4 T.S. :D Може след време да се кача пак на Фиат, ама Стило Е забравих и едно Пунто 75 (само малка го карах) - 94-та година, ама много бяга и гори смешно малко и като чета, че слагат газ на тях направо се чудя защо, аре за Алфи-те е ясно, там под 10-12 трудно се сваля колата или трябва да си доста пестелев. Инече форума е готин, ама малко не ми допада, че трябва да си регистриран за да го разглеждаш.
Коментар
-
Mitko сега седнах на друг компютър (във Велинград) и не ме пусна в EverGreen като гост, след като се регнах станаAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Mitko написа:georgyg написа:Инече форума е готин, ама малко не ми допада, че трябва да си регистриран за да го разглеждаш.
Коментар
-
Mitko написа:georgyg написа:Инече форума е готин, ама малко не ми допада, че трябва да си регистриран за да го разглеждаш.
Коментар
-
А сега де .... първата кола май беше жигули .. после минах на едно голфче 1 дизел ... след това една Алфа 1.5 боксер ( страхотна колица докато не опря работата до ремонт на двигателя ) после... май 96 та по спешност се сдобих с една лада 1500 и при първа възможност я разкарах . от 2000 та до преди половин месец карах Сеат ибиза 1.4 и сега вече минах на по-горенклас автомобил ( типо )The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
Коментар
-
Моята първа колица беше москвич 412 "синята птица"- ех приятелите ми казват че ако този москвич можеше да говори.... :P След това лично се сдобих с фиат панда-ама от първите 903 см3 с веригата 45кончета ама го карах малко 3/4 месеца след това събрах парички и си купих италианката-супер като се качих в нея и като сравних мястото-седалка тъбло скоростен лост-дизайн и си казах че това ще бъде колата и след 4-5 месеца си купих типото!От скоро имаме и Ланча Тема ама това е друг тип автомобил-споделих впечатлението- нощ, тиха музика, бавничко каране и се наслаждаваш на возията на голяма кола и на истински италиански духA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Парвата ми кола беше Рено 5 1,1 малка калинка :D След нея си казах да взема да мина на дизели и си купих Форд сиера 2,3 д карах я доста доволен бях от разхода на гориво. И до преди няколко месеца карах моята тръпка БМВ 324 с малък тунинг и от месец карам КупетоAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар