Колеги споделете каква беше предишната ви любов (колата де) Аз преди да си взема FIAT-ката търкалях една 80-ка......ей голяма любов беше и много страдах като я продадох, все още се заглеждам по улиците да видя това дали не е мойта.Не съм и предполагал че ще стана такъв фен на "Италианките" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво беше предишното ви возило?
Collapse
X
-
blondy_driver
Аз пък съм ГОРДА
Защото съм закърмена с Фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Всъщност Бравото ми е първата кола, правилен избор нали колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_02PS. И ако трябва да съм напълно честна, хората които ме зарибиха бяха Деян и Димитър , едно време като четях какво пишат си виках:" на тея двамата нещо им хлопа" ,а сега на мен ми захлопа по здраво отколкото на тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
-
Ами Темпъра е първата обща кола със z .... а предната бе една Ибиза 1.5и /пълна инжекция 90кс./ производство преди 93 ... но кога точно ....А всъщност първата ми е семейната ВОЛГА ГАЗ 21 /онези заоблените огромните/ но горкичката замина за скраб ....ето я:п.с. с тази снимка я продадоб в мобиле.бг и замина за павликени .............Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
И аз БЯХ фен на немските каручки... И естествено, първата ми лична кола беше VW Polo, внос от Австрия, на ХХХХХ км... Ама то тогава (1994г.) такива и внасяха. После го продадох с кеф, предницата му стана буквално на тор. Мислех да си взимам пак немска, но един приятел с Алфа ме нави за италианка. Стана интересно - просто ми даде да покарам неговата. Преди това се бях начел с глупости за италианските коли и както повечето (да не кажа всички) които ги плюят не се бях качвал в нищо италианско Сега съм вече с главоболие :D . Бих сменя типото само с друга италианка (обаче задължително с по-голям мотор)FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Гост
1, 2, 3, 4 ...
я да си оправя старото мнение:1. Рено Фуего - 2.0 - мали как вървеше това, мале-мале и как гореше.2. Рено 11 - 1.43. Опел Кадет - 1.6Д - ох, бъбреците4. Мерцедес Бенц В201 - 2.0Д - добър танк, ма стар.5. Ланча Дедра - 1.6 - безграничната лИбоФ.6 Сегашната - Ланча Капа 2.0 - много голям танк, ма и разхода е подобен.
Коментар
-
Re: Какво беше предишното ви возило?
Alexius написа:Колеги споделете каква беше предишната ви любов (колата де) Аз преди да си взема FIAT-ката търкалях една 80-ка......ей голяма любов беше и много страдах като я продадох, все още се заглеждам по улиците да видя това дали не е мойта.Не съм и предполагал че ще стана такъв фен на "Италианките" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар