Махате ли си акумулаторите през зимата, отнася се за коли, които са извън гаражи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махате ли си акумулаторите през зимата
Collapse
X
-
Zlatev написа:а на мен какво ще ми препоръчате нямам аларма... оба4е имам централно.... да го свалям ли и аз или не ?бях чел някъде из форума , че като си свалил някакъв човек акумулатора и му блокнал оригиналния касетофон има ли нещо такова или не съм схваналSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Zlatev написа:а на мен какво ще ми препоръчате нямам аларма... оба4е имам централно.... да го свалям ли и аз или не ?бях чел някъде из форума , че като си свалил някакъв човек акумулатора и му блокнал оригиналния касетофон има ли нещо такова или не съм схванал
Коментар
-
deadairplane
-
акумолатор
И аз не го махам, защото си я карам взеки ден.Пали веднага и никога не ме е оставяло Пунтото на път, е ако не свърши газта и бензина де! А това за кода на ключа е при авариен режим до следващото палене, но незнам някой да му е свършил работа кода на ключа, нещо друго и той си е в ключа/ ТУК Е ВАЖНО КАТО ОСТАВА КОЛАТА СЪС СЛАБ АКУМУЛАТОР или подобно МОЖЕ ДА СЕ БЪГНЕ компютъра ECU и да неможе да запали -да не познае кода от ключа и тогава трябва да се махне - анулира имобилайзера /[/b]Малко превод, за да стане ясно мнението.Модераторски екип fiat-bg.org
Коментар
-
deadairplane написа:Tornado написа:Това със стоенето на акумулатора на топло е много спорен въпрос.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар