Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо не участвах в дарителната акция на форума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

PASSARELLA написа:
      Аз изобщо не съм давал определения за кампанията на форума, като цяло. Написах защо не участвах. Някак си, всичко е толкова фалшиво, че се съмнявам, дори в собствената си добронамереност. Иначе е хубаво...Но преди това има най-малко хиляда въпроса, на които ми се ще да имам отговор и тогава да бъда състрадателен. Честно казано няма да се чувствам по-добър, като помагам на банда циганчета. Тук съм откровен.
      http://www.fiat-bg.org/Downloads/Snimki_Video/Dom_Asen_Zlatarev_Vratsa/Temp/Разгледай снимките.няма нужда да си гузен, всичко е на доброволни начала.Ако знаеш на колко циганчета и циганки съм отказал да дам и стотинка тази година...но в този дом пак бих отишъл.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мисля, че тази тема точно на Коледа е напълно излишна.Иначе, Коцев е прав за излишъка... и аз съм на същото мнение.Но когато мога - пак ще дам. Колкото мога. Давам понякога и на циганетата по паркинзите, дето "ще ми пазят колата". Знам, че ще ги похарчат за цигари или по-големите ще им ги вземат, но това нищо не значи.

Коментар

Аз също смятам темата за абсолютно ненужна.Участието в кампанията е доброволно и никой не иска обяснения от този или онзи - ти защо не участва.Така че не е нужно да се влиза в ненужни спорове и да се налага собственото мнение на останалите.

Коментар

Освен, че участвах, призовах всички колеги да го правим по-често и не само по Коледа. И ние нямаме подаръци, но въпреки всичко, тези деца имат нужда и от малко внимание, като не сте дарили да бяхте отишлни на тържеството.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Гледам че темата е стара но ще пиша и аз нещо по нея ...Колегата PASSARELLA явно се казва Петър МОСКОВ понеже цялото му лично мнение е преписано от тук:http://www.sedembg.com/140/page11.htmСега за дарението - какво значение има кога е направено - на коледа или през лятото. Децата в тези домове рядко усещат какъвто и да било празник. А смея да твърдя че нашето посещение в дома се превърна в празник за тях. Та упреците които се отправят в тази статия от вестник може да бъдат отправени към политиците, а не към нас.Когато и да се сетим за тези деца - все ще е навреме ...

Коментар

ilkor написа:
                Колегата PASSARELLA явно се казва Петър МОСКОВ понеже цялото му лично мнение е преписано от тук:http://www.sedembg.com/140/page11.htm
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                X