Кои са най-най-най-дразнещите места, на които ви "натискат", и как отвръщате?За мен най-дразнещото място, по-дразнещо от всички останали взети заедно, на което някой тарикат ме натиска и ми отнема позицията, това е кръстовището на лъвов мост , движейки се по сливница, посока сточна гара, след светофара на ботев, най-лявата лента е за ляв завой, и на светофара на лъвов мост няма къде да се отиде освен наляво или нахално да се "натисне" някой от втората лента, която всъщност си е за направо, като му се отнеме предимството и позицията. Така тези от правилната лента са принудени да изчакват "тарикатите" , които от лявата лента минават направо и "правилните" чакат още повече...Когато минавам оттам, задължително издебвам такъв тарикат, който е наравно с мен, и при преминаване през кръстовището той първо ме изчаква за да се бутне след мен, но аз задължително също намалявам, за да няма къде да се бутне, през това време задната кола ме настига и го затваря, по-задната - също. Така "тарикатчето" е принуден да изчака цялата колона и да мине съвсем последен, което на мен ми носи огромно удовлетворение че съм го "наакал". Ако случайно е малко пред мен, изфорсира и иска да се бутне пред мен - изфорсирвам се и аз (преценено! ) , скачам на клаксона, той евентуално намалява и ме изчаква, изравнява се с мен, и се връщаме на предишния абзац
Ето това място в софия ми е най-противното, най-много ме дразнят тарикатчетата там, и честно казано при приближаване предварително се настройвам агресивно, и съм готов да сляза от колата ако се наложи! Никога и по никакъв повод няма да пропусна никого преди мен точно там, дори и от форума да е, освен ако от това зависи да мине линейка или пожарна.

Коментар