Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврика - ГОТОВИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еврика - ГОТОВИ СТИКЕРИ!

Колеги, щастлив съм да ви съобщя че вече имам готови стикери.Утре (ако имам време - за което се извинявам) започвам разпращането на всички платили.За съжалениое поради слабата активност пуснах много малък тираж които се оказва че сега не ми стига и съм заявил още.Естествено имах честа да бъда първия със стикер - вижте приложените снимки.Колата е малко мръсничка - не и обръщаите внимание. Ако знаех че ще и слагам стикер - щях да я измия.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Ех, честито! Нямам търпение и аз да сложа подобно стикерче и да срещам по улиците колеги от форума....Яворе - специални благодарности за усилията!
    Alles in Ordnung

Коментар

Най-накрая!!!

Коментар

Ей това е вече кола! Стикера, май е пьрвата всеобща придобивка на форума, или греша?

Коментар

И аз се радвам за стикерите!Браво на Явор,че въпреки всичко ги направи!Чакам сега и аз да си лепна моя!
          Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp

Коментар

Малей как ше си го лепна точно отзад Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Е случи се най-накрая !!!!!!! Да първата придобивка на форума е и дано от тук нататък да се увеличават в геометрична прогресия ....Имам идея в Русе да си направим флагче за срещите ... /то някой друг го предложи вече ама .../ е то аз бях спретнал едо ’хартиено’ ... което Марио сигурно ви е показал ....... но ще проверя тези дни как да го изработим от плат ....
              Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Браво .........и аз нямам търпение да си облепя колите........много готино седи това стикерче.. Ох аз бях поръчал в една фирма флагче за срещите преди 2 месеца ама те били с малко персонал...после на море ....после незнам си кво ....после било готово , ходих не беше естествено и аз побеснях и си взех парите...........иначе има в русе една фирма ...ама немога сега да и намеря адреса - та тя прави точно това което трябва.

Коментар

как да поръчам?

ей хора... как да поръчам стикер?аз съм от София и от скоро сам в този форум... не съм ходил и на срещите... и незнам... на кой да дам парите... как да стане?
                  FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

добре...

добре... кажете кога и къде да ги дам и колко да дам...
                    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Working...
                    X