Колеги, щастлив съм да ви съобщя че вече имам готови стикери.Утре (ако имам време - за което се извинявам) започвам разпращането на всички платили.За съжалениое поради слабата активност пуснах много малък тираж които се оказва че сега не ми стига и съм заявил още.Естествено имах честа да бъда първия със стикер - вижте приложените снимки.Колата е малко мръсничка - не и обръщаите внимание. Ако знаех че ще и слагам стикер - щях да я измия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврика - ГОТОВИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
mariobg
-
Е случи се най-накрая !!!!!!! Да първата придобивка на форума е и дано от тук нататък да се увеличават в геометрична прогресия ....Имам идея в Русе да си направим флагче за срещите ... /то някой друг го предложи вече ама .../ е то аз бях спретнал едо ’хартиено’ ... което Марио сигурно ви е показал ....... но ще проверя тези дни как да го изработим от плат ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Браво .........и аз нямам търпение да си облепя колите........много готино седи това стикерче.. Ох аз бях поръчал в една фирма флагче за срещите преди 2 месеца ама те били с малко персонал...после на море ....после незнам си кво ....после било готово , ходих не беше естествено и аз побеснях и си взех парите...........иначе има в русе една фирма ...ама немога сега да и намеря адреса - та тя прави точно това което трябва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар