Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Май му дойде времето: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май му дойде времето: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Струва ми се, че вече е време. Събота наближава, ние, "пришълците" в София се връщаме на "село", много хора ще пътуват и мисля, че следващите дни форума малко ще си почине от нас.Та затова:ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!Пожелавам ви приятни празници, тежки маси, щастливи хора около вас да си починете добре.Радвам се, че през тази година, заради Фичо открих този форум. Беше ми приятно, полезно и забавно да общувам с вас.И една молба: Шофирайте разумно и уважавайте колегите на пътя - нека всички се приберем и върнем живи и здрави. Нека шофирането е удоволствие, а не битка.Весели празници!!!(Ех, че няма емотикон с печено прасенце ... )
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

карай леко и ти , Баце и знай че на празник се сяда на маса в 8 вечерта и по половин кило вино на час.
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Весели празници на всички!!!!! Ами като няма емотиконка с прасенце, колега, наблягаме на.......

Коментар

малийй довечера кво задръстване ще е не е истина
        фиатче Браво 2.0

Коментар

весели празници на всички и от мен... днес ми е последен работен ден и ще съм във форума пак чааааааааааак догодина п.п. и леко йеденьето и пийньето!!! и като заседнете на масата - ключовете за фиятките - по-далече!!!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Весели празници и от мен, и безаварийно каране по празниците!
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Хайде весели празници и от мен!Ще се включа отново чак догодина,а сега стискайте палци да няма закъснения на влаковете в Германия(петък преди Коледа е много вероятно да има),че иначе ще си изпусна самолета и ще трябва да карам празниците тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .Наздраве от мен!
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Весели празници и от мен!!!Кой както намери за добре - с пуйка, с прасе ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 все ще е добре.Всички да си поченем добре, да се повеселим и умната по пътищата. И всеки да получи нещо хубаво от белобрадия старец :P хо-хо-хо-хо, Весела Коледа!!!
                Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Ами на колегите които ще се логнат догодина весели празници.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

весели празници на всички и от мен
                    Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

Весело изкарване на празниците!!!!
                      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Весели празници на всички, честито рождество Христово, честит курбан байрям, щастлива нова година!Аз също заминавам на място, в което няма да имам интернет, така че вероятно ще се срещнем тук догодина.Да карате внимателно по празниците и след тях, да не карате пили и ... вие си знаете.По-полека с йеденьето и пийеньето, че станахме по 100 кила...Да сте живи и здрави всички, както и вашите половинки, Фиатките

Коментар

Коментар

Весели празници!!! Бъдете живи и здрави, Вие и вашите семейства. И каквото сте си пожелали да Ви се сбъдне.
                            Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
                            Brava 1.4 12V SX

Коментар

Весели празници и от мен, колеги, пожелавам ви да си изкарате страхотно, заобиколени от най-любимите си хора и много изненади, и късмет!!
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Working...
                              X