Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво искате да ви донесе Дядо Коледа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не знам какво искам да ми донесе, но приятелката ми знае... - Лаптоп ~ 1000лв., ботуши и яке за 700лв. Брат Пит гол в леглото й (само да го набарам..) Това са нещата, които иска от Дядо Коледа, а представете си за рождения й ден, който е на 30 декември..
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз от Дядо Коледа нищо не съм получавал досега, всичките ми подаръци са от Дядо Мраз, затова пак на него се надявам . Ами здраве на всички любими хора и пари си пожелавам ...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Искам Дедо Мраз да ми донесе 1 000 000 000 евро - другото че си го купиме! Айде сипиииииииииииииииииииииииии.............
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е не не се стърпях поздрав за колегите дето искаха части
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5
          BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

blagun написа:
            Аз не знам какво искам да ми донесе, но приятелката ми знае... - Лаптоп ~ 1000лв., ботуши и яке за 700лв. Брат Пит гол в леглото й (само да го набарам..) Това са нещата, които иска от Дядо Коледа, а представете си за рождения й ден, който е на 30 декември..
            Колега а ксенончетата къде забрави ксенончетата... нашия дядо мраз е леко жълтав и се надявам(само се надявам) да ги донесе преди Нова Година! Поздрави приятелката си щото аз съм на 31 Дек!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Working...
            X