Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво искате да ви донесе Дядо Коледа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво искате да ви донесе Дядо Коледа?

Е, може да споделите какво сте написали в писмата си до Дядо Коледа тази година Аз си пожелавам здраве, че имам много хужда от него Е и едно от новите Браво не бих отказал
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Аз пък му писах за едно турбо с кулер
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

За себе си и семейството ми - здраве и живот. Останалото са просто вещи
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
        За себе си и семейството ми - здраве и живот. Останалото са просто вещи
        Точно така!!! Останалото е чупи-купи. :D
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

абе касмет и щастие и ако може и 1 стило с 2 врати черно
          Mercedes E200 coupe

Коментар

3 свещи за подгряване на антифриза, може и BERU, веднага след като ми е донесъл здраве, на мен и на семейството! ако дядо коледа не ги знае кои са, в ЕПЕР са номер 71713981. Ама една рибка по ТВ казва че дядо коледа е продал шейната на части.... не знам дали тази коледа ще носи изобщо на някого нещо, без шейна

Коментар

Като е продал шейната явно се готви за ъпгрейд може да мине на Линея знае ли човек.
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5
              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Здраве, щастие и късмет за цялото ми семейство!Всичко друго се постига и купува!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

наи вече здраве ,щом си здрав си и щаслив а от там и богат,защото щастие с пари не се копува

Коментар

Писах му за здраве най-вече и късмет.А отдолу с малки букви написах и едно спортно филтърче да ми донесе, ако може де
                    Bravo HGT 2001

Коментар

Късмет и щастие, по възможност и нормална половинка.Но да не правим от добрия старец сводник По-скоро нещо 32 инчово :D Телевизор.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

аз писах за едни жантета като на колегата с БМВ-то Е30, ама дъртака му с дъртак каза друг път п.п. и двете ми щерки са болни... да оздравеят по бързо - по-голям подарък няма...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

преди всичко много много здраве, че всяка година така се случва с хлапето сме по болници навръх тези светли празници...и много по-голяма заплата догодина п.с. а на фичо съм поръчала нова задна броня, че след лека катастрофа сегашната е потрошена
                          Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Здраве,здраве и щастие другото се купува.А пък ако има желание може да ми донесе едно ксенонче 4300 и да ми смени ангренажа
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пожелах си най вече малкия да ми е здрав и всички други около мен също.Пожелах и всички колеги то форума да са здрави и колите им да са здрави и да са винаги така задружни както доказахме че можем да сме при събирането на пари за дома...А за себе си - ако е ларж - едно ново Браво - бордо металик, ниво на оборудване Sport, с големио дизел....Пък ако няма човека възножност - едно ксенонче 6000к за Бравичката... Пък той (по скоро неговия агент - жена ми)отговори че ще имам като подарък правото и задължението да и купя нови дънки.... ех, съдба Аз затова си купух поялник и ще го обявя за коеден подарък, за да не се чуствам капо...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X