Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В какъв тип заведение ходиш?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В какъв тип заведение ходиш?

Aз предпочитам да си ида на "чисто" някъде на центъра в смисал такъв, че всичко си е както трябва, а в кварталните кафета примерно масите са една до друга и следователно се надвикваме, в повечето случаи няма добра вентилация и става пак кофти, в други случаи няма музика, на самообслужване и масите не са почистени и какво ли още не .. а вие ?
    Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Re: В какъв тип заведение ходиш?

MitioLudiq написа:
    Aз предпочитам да си ида на "чисто" някъде на центъра в смисал такъв, че всичко си е както трябва, а в кварталните кафета примерно масите са една до друга и следователно се надвикваме, в повечето случаи няма добра вентилация и става пак кофти, в други случаи няма музика, на самообслужване и масите не са почистени и какво ли още не .. а вие ?
    Мразя да се навирам в центъра за да седна на кафе.... 15 минути обикаляш да си намериш място, накрая намираш място на 15 минути път пеша от заведението, пешачиш до там и естествено установяваш, че няма места, айде още 15 минути обратно до колата, поле пак висиш по светофари/задръствания за да стигнеш до др. заведение, повтаря се сценария от първото... и накрая утрепваш 2 часа за да седнеш за половин час да пиеш кафе... е т’ва не е за мен! А пък и съм забелязал, че именно кафенетата в центъра заради високия наем и желанието да събереш колкото може повече от наплива е гъч и от там съответно повече задименост... И защо?!?! Като има толкова много други кафенета, приятни, удобни и спокойни по по-крайните квартали... Аз поне говоря за Сф. За Пловдив не знам...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

В заведение тип клозет..а ако е възможно да е тоалетна - екстра!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

я разясни какви са тия последните ?

Коментар

Аз лично обичам заведенията тип "бирария", няма значение местоположението, музика по-добре да няма, че в БГ няма нито едно добре озвучено заведение, последно се говореше, че Black Box е озвучено качествено, ама ходих, гола вода е откъм саунд. На времето Satan в Бургас беше пипнат откъм озвучаване, ама и там имаше каво да се желае, а и то умря, така че музика в заведение - няма такъв филм... Ходя си някъде според случая и ако ме изненадат с добра музика на кофти озвучаване се радвам, че другия вариант е Ивана на колони от домашна мини система - не ми се говори по въпроса....
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

////Punto//// написа:
            я разясни какви са тия последните ?
            едното си е селски кенеф...с две тухли за краката...и смърди , а второто си е луксозно...там даже и секс става да се прави!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

по заведения не сам ходил от години просто са ми анти мое мнение но на парти с добро озвъчение ефекти и т.н. http://www.sensation-white.com/porta...mid=70&lang=en http://www.sensation-white.com/porta...mid=70&lang=en може да излизам рядко но гледам да е качесвено е от 1-2 години сам се по заседял повече но жаната ,децата

Коментар

Моя тип е тъмен бар с удобни фотьоили и ниска масичка. такива, дето вече почти няма, щото самите кресла заемат повече площ.Заведенията ми са повечето ...кръчми. Поради липса на горното. Гледам да не са задимени само, не обичам да дишам дъха и дима на другите.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

На първо място кръчми с добра кухня и голям избор салати...На второ - пиано бар с жива музика (ох снощи как се размазааааааааах)
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Моите заведения са кафенетата. Един-два пъти в годината ходя на кръчма (ресторант) и винаги имам неприятни спомени, изразяващи се в силно главоболие от големите количества некачествен алкохол и дрехи, вмирисани на манджи и цигари.Кафенце и кола лайт в любимото кафене + вестник, това за мен е едно традиционно и любимо начало на деня.Харесвам заведенията, от които лъха на умерен лукс, но не чак такива, в които да се страхуваш да влезеш.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Като всеки тииннеджър или младеж...Предпочитам вечер клубовете с високи столове(щъркели) и маси, където могат да ти се изкъртят карантиите от бас! Макар, че ако съм изморен предпочитам на някое спокойно кафе или на бензиностанция (Еко)Първата ми работа когато отида в някое заведение което не съм посещавал или е ново..е да вляза в тоалетната...По тоалетната може да разбереш каква е хигиената в едно заведение..било то клуб, дискотека, ресторант..дори и до най-простата квартална Пицария

Коментар

Ами специално в моя квартал и наблизо има няколко квартални кафенца коитоса добри - добра обстановка, хубава музика (house, lounge) която звучи леко,така че спокойно може да си кажеш две приказки с някой. Единствените им кусури , като повечето заведения, е че са малко задимени.Но това, че са квартални не ги прави с нищо по-лоши от тези в центъра.например V.I.P. кафе, Fly Bar и др.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Требе да има мЕсо задължително да се мези! Оно пиЕнье си има насекъде!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Требе да има мЕсо задължително да се мези! Оно пиЕнье си има насекъде!
                            Както съм казал Кире по-нагоре - пръво избираааме заведьениеьто по кууухняяятаааа....Убави мезенца - от тънчки по-тънички, езичета, мозъчета туй-онуй...И най важното - хубава компания и парички в джоба, за да си наръчваш както ти е по-душа!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Кръчмата му е майката :DЯденйе и пиенйе :D
                              VTS 16V

Коментар

Working...
                              X