"самсунг"-а има ПИП бе... ко съ колебаеш?дай ся 1500 кинта , че да си взема и аз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на ТВ ???
Collapse
X
-
Ето ти две питания и сайта на тези които ги ремонтират телевизорите. Чети на воля особенно по втория линк. :D http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?...левизор
Коментар
-
Rokambol написа:Ти колко телевизора си ремонтирал, че да дрънкаш глупости бре???? Аман от професори! Колега, вземи си Panasonic-a.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Именно защото се опитваме да помагаме, не можем да даваме крайни мнения от рода на "...мани го тоя буклук...", "...това не струва..." и т.н. Аз никога не съм си позволил да кажа, че дадена фирма е скапана или че трябва да стоим далече от нея. Едва ли ти става приятно като чуваш всеки втори "майстор", които заема категорична позиция срещу италианските автомобили, а твоята е такава и имаш съвсем друго мнение. Освен това колегата попита за два конкретни модела. Изброявайки му цялата флора и фауна в телевизорите, не му помагаме - напротив, тотално го объркваме.P.S. Матрицата в Samsung е като в SONY, не обратното. И това е в плюс за корейците. Друг е въпроса в изпълнението.Да, малко злобен ми беше тона. Извинявам се, ако те е обидил. Всеки ден си бода очите с тая кретенска електроника, която се внася в БГ и имам поглед и мнение за различните марки. Още веднъж sorry за тона, понякога и аз изкрейзвам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Rokambol написа:venioid написа:И все пак това е марката за ЛСД. Стават също LG, Philips. Sony ги пропускайте, освен ако не сте решили да го гледате 1 месец и след това да го местите от хола в раздел "Продава".Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз съм със същия Самсунг.Когато го избирах в Метро гледах отдалеч телевизорите и си харесах този на който картината ми изглеждаше най добре. Ами оказа се този модел на Самсунг. Дори имаше един с лека драскотина по екрана за 900 кинта, ако продавачката не ме беше светнала изобщо нямаше да се замися и щях да го взема точно него. А за моя дадох 1200 лева. С Булсатком го ползвам вече 2 месеца и съм доволен. Лично на твое място не бих се набутал със 700 кинта повече, няма да векувам с тоя телевизор..Като се сетя майка ми и баща ми гледаха допреди 2 месеца на една "София 81" купена същата година, сега им подарих стария CRT Самсунг, ама сега времената са различни...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Само локуми се разтягат. Всеки си предлага това, което има и спрямо интересите си.Да иде човека в някой голям маркет и който му хареса най-много, него да си вземе. Всички марки се правят вече в една и съща китайска барака, така че phoenix не робувай на марки човече!Преди да си взема моя и аз се наслушах и начетох на приказки от 1001 нощ (та плазма, та LCD), но като видях как предава Panasonic-а останалите набързо се изпариха от съзнанието ми.
Коментар
-
dudulia написа:Не съм много запознат с телевизорите от ново поколение,но доколкото ми е известно по отношение на ЛЦД най-големият производител е мацушита електрик,а панасоник е тяхна фирма.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
nikki_sixx написа:"самсунг"-а има ПИП бе... ко съ колебаеш?.........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Това за PiP е точно така, само лъжат хората.Относно избора всеки си има своя истина, аз сега ако кажа, че избирах избирах и си взех ТВ е кинескоп да убеждавам ли човека, че това е най-доброто?Съвета ми е да погледнеш тук: http://forum.setcom.bg/index.php?board=59.0 да добиеш основна представа, и след това вече който ти хареса в магазина.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Да ама с кинескипи вече почти няма избор от читавите - особено от 100херцовите.Избягвайте кинескопите с намален обем - правят едно неприятно разпъване по краищата.Аз за ЛЦД... аз харесвам наприме най много Сони как работи, а след него LG - PANASONIC ми стоят бозави, да ми извиняват любителите им. ШАРП работят много добре, но цените им са почти като на СОНИ то е по-добро все пак.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз не съм разбирач на LCD, а обикновен потребител и мога да кажа, че от Самсунг съм много доволен - имам го от 1 година и нещо - без проблем http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027681BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар