От днес съм собственик на Е30 318и...Колата е перфе мога да кажа.Им Шпер на 4.10 окачване от Германия и всичко по нея (като мотор) говора е внесено от там...Адски съм доволен и на второто заради което си го зимам макар и да е мой набор (86) МЕТАН...С 14.50лв = 210 км :P Кажете си мненията и препоръките ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка БМВ Е30 (мнемия и предложения)
Collapse
X
-
Моето мнение е - грозна стара кола, направена чрез тунинг още по-грозна. Особено с тея жълти ’жанти.Ама нищо не ти пречи да си я харесваш деSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На мен ми харесва как е направена. Ако не беше с туниг, щеше да е кофти.Според мен, тези лайсните, никелираните, по вратите малко развалят друцветието.Не слагай никакви надписи, линии и тн.Едно хубаво задно гърне, дето да не се подава много навън.Потърси си едноцветни стопове.Това БМВ е от времето, когато БМВ бяха красиви коли.Сега са "отмъщението на дизайнера".Честито! :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Моето мнение е - грозна стара кола, направена чрез тунинг още по-грозна. Особено с тея жълти ’жантиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Малко на Субару са го докарали с тия цветове Иначе БМВ-то за онези години си беше супер, важното е да те кефи.Аз като карах Вартбург преди време какво - нали се возих, не съм ходил пеша Пък и си ме кефеше.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
GTipo написа:На мен ми харесва как е направена. Ако не беше с туниг, щеше да е кофти.Според мен, тези лайсните, никелираните, по вратите малко развалят друцветието.Не слагай никакви надписи, линии и тн.Едно хубаво задно гърне, дето да не се подава много навън.Потърси си едноцветни стопове.Това БМВ е от времето, когато БМВ бяха красиви коли.Сега са "отмъщението на дизайнера".Честито! :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар