Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка БМВ Е30 (мнемия и предложения)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Иначе бмв-то става за дрифтачка,изхвърляй метана само и газ
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Е супер е,тези старите тройки са любимите ми БМВ,ако карах БМВ щеше да е Е30 нищо че е на 20 години.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Аз харесах само седалките. Важно все пак теб да те кефи колата а не мнението на другите.Все пак вкус другар няма.

Коментар

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, Бате, страшно е да ти кажа скоро и аз исках токова да си взема, чук ес оригиналния М-пакет, двойния стоп, супер джанти и мн як цвят - любимия ми,мн ме кефи, мн бих искал да я видя на живо... единствено метана не ме радва ама все тая, със здраве да си я караш и да я сучеш, както си трябва който каже, че тази кола е грозна, наистина плюе върху историята на автомобилостроенето, по-добър тунинг от оригиналния М-пакет на 3-ка просто няма пп за препоръки, наистина, не я пипай, една двуцевка, симпатична отзад и стига толко, колага сама говори за себе сиаз си бях харесал една 323 пак с Алпина джанти, двоен стоп, беше 3бона май, ама ся просто нямам излишни пари
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Брат ми имаше 320i V6, старичко наистина но ме побъркваше тая колаРева на мотора, спортното гърне абе много и се радвах като ми беше в ръцете!За вървенето.....вървеше много добре!На мен ми харесва придобивката ти да си я караш с здраве!
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Коментар

Първо браво и честито Е30ката е класика и няма бмв, което да се върти повече от е 30ка - шперосана!Жалко, че не е "троен стоп", по ме кефи - лично мое мнение За вървене няма смисъл да говориме - не върви чак толкова Ако искаш помощ относно издуване на мотора мога да ти помогна Задължително погледни тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rt=0Около мен има 7 бмв ентусиасти, който много разбират от силов тунинг Повечето са си купили Е30ки за дрифт и шоу.
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Sparco, ако не е тайна, колко парички го взе, как го намери, приятел ли може и на лично пп дойдоха ми няколко идейки двуцевката, стилна, не рацерска няква...затъмняване на всички стъкла - 15%, стилнои ако ти се занимава, мисля, че ако джантетата са сребристи много би напомняло на Алпина, щото тъй е малко субару , не че е лошо, но трябва да си е Бумер...поздрави и успех, лелееее, ама наистина много ме кефи :D
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Тва за 2ра кола ли ти е, или продаде бравото?
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Според мен тези джанти не и ходят сякаш калниците са празни а и жълтите джанти не мога да ги вържа с никелираните лайсни
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

westdogg написа:
                        Тва за 2ра кола ли ти е, или продаде бравото?
                        4-та ми е тая тая кола...А колкото до бравото един ми дава 3000 както е така ударено ама знае че съм налял в него 8000 лв и е на 2300 км след основен

Коментар

Grisha написа:
                          Иначе бмв-то става за дрифтачка,изхвърляй метана само и газ
                          леле мале

Коментар

Честито, Спарко, пък като я дооформиш пусни снимки, да и се порадваме и ние.
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

ИСТИНСКИЯ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30...

Коментар

Има много хубави спортни седалки!!!!! Не лош волан и тунинг. Поне сега няма да се занимаваш да я тунинговаш. Направо си е готова. Или ако правиш нещо по нея визуално ще е минимално. Успех и много безаварийни км с нея. Но честно да си кажа Браво-то ме кефеше повече. Не ме разбирайте погрешно, че съм фен на Фиат и върл противник на БМВ (второто е вярно обаче), но никога не ми е харесвала тази марка автомобили. А браво-то беше напът да получи доста добър тунинг.
                                Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                                Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Working...
                                X