ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, Бате, страшно е да ти кажа скоро и аз исках токова да си взема, чук ес оригиналния М-пакет, двойния стоп, супер джанти и мн як цвят - любимия ми,мн ме кефи, мн бих искал да я видя на живо... единствено метана не ме радва ама все тая, със здраве да си я караш и да я сучеш, както си трябва който каже, че тази кола е грозна, наистина плюе върху историята на автомобилостроенето, по-добър тунинг от оригиналния М-пакет на 3-ка просто няма пп за препоръки, наистина, не я пипай, една двуцевка, симпатична отзад и стига толко, колага сама говори за себе сиаз си бях харесал една 323 пак с Алпина джанти, двоен стоп, беше 3бона май, ама ся просто нямам излишни пари
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Брат ми имаше 320i V6, старичко наистина но ме побъркваше тая колаРева на мотора, спортното гърне абе много и се радвах като ми беше в ръцете!За вървенето.....вървеше много добре!На мен ми харесва придобивката ти да си я караш с здраве!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Първо браво и честито Е30ката е класика и няма бмв, което да се върти повече от е 30ка - шперосана!Жалко, че не е "троен стоп", по ме кефи - лично мое мнение За вървене няма смисъл да говориме - не върви чак толкова Ако искаш помощ относно издуване на мотора мога да ти помогна Задължително погледни тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rt=0Около мен има 7 бмв ентусиасти, който много разбират от силов тунинг Повечето са си купили Е30ки за дрифт и шоу.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Sparco, ако не е тайна, колко парички го взе, как го намери, приятел ли може и на лично пп дойдоха ми няколко идейки двуцевката, стилна, не рацерска няква...затъмняване на всички стъкла - 15%, стилнои ако ти се занимава, мисля, че ако джантетата са сребристи много би напомняло на Алпина, щото тъй е малко субару , не че е лошо, но трябва да си е Бумер...поздрави и успех, лелееее, ама наистина много ме кефи :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Има много хубави спортни седалки!!!!! Не лош волан и тунинг. Поне сега няма да се занимаваш да я тунинговаш. Направо си е готова. Или ако правиш нещо по нея визуално ще е минимално. Успех и много безаварийни км с нея. Но честно да си кажа Браво-то ме кефеше повече. Не ме разбирайте погрешно, че съм фен на Фиат и върл противник на БМВ (второто е вярно обаче), но никога не ми е харесвала тази марка автомобили. А браво-то беше напът да получи доста добър тунинг.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар