Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Успех на колегата утре в "Стани Богат" 20.12

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Успех на колегата утре в "Стани Богат" 20.12

DanDido написа:
    Момчета на 20 съм в стани богат да снимам запазвам си правото да направя едно дарение след това ..........
    ....да стискаме палци на колегата, който ще се представи в "Стани Богат" утре.....само дето нямам представа това кога го дават, в колко часа....Успех колега......да кажеш някоя думичка за момчетата и момичетата от клуба....

Браво колега, стискам палци и ти желая много късмет!п.с.Кога ще се излъчва наистина???
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Къмет колега!!!Ако ти трябва помощ за въпроси свързани с френска или португалска литература и история, а и изобщо с литература може да ме ползваш като жокер. Стига да не е късно вече. Ако искаш телефон - на лични.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Успех ти желая колега
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Успех и от мен.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Успех и от мен колега. М/у др. на една моя добра приятелка баща и ще участва и той утре снима , човека даже я е поканил и тя да участва , но Свищовската академия я възпира и няма как.
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Айде, колега, успех! И нали знаеш: "И сме по-красиви, и сме по-добри!"
              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Ще се радвам да каже нещо за нас, но до колкото съм ходил, няма да ни дадат скоро, щото предаването се записва почти седмица преди излъчването.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

И аз пожелавам успех на колегата ! Едва ли ще му позволят да каже нещо за форума, а дори да го направи, няма да го излъчат. Всичко, което може да мине за реклама, се отрязва.Колкото до предаванията - излъчват се след неопределено време, най-често след около месец. Точната дата на излъчване ти я казват в момента на снимките. Вервайте ми, бил съм там - не като участник, а за компания на един съсвем млад регистриран член на форума $L@V4O_PZ или по-точно малкия ми син Станислав . Представянето му беше отлично, а няколко дни след излъчване на предаването беше местната знаменитост. Много бях учуден, когато наскоро разбрах, че клип с участието му е качен в интернет. Писах за това и в "Забавни и интересни клипове", но там май никой не поглежда.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вече месец ли е? Аз бях щото единия оператор ми беше даскал по снимачно изкуство...
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Доколкото правилно съм разбрал, Стани Богат ще почва да се излъчва пак след Нова година...Успех на колегата!

Коментар

Айде успех и от мен!И ще чакаме да те видим като победител!
                        PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                        Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

snake написа:
                          И аз пожелавам успех на колегата ! Едва ли ще му позволят да каже нещо за форума, а дори да го направи, няма да го излъчат. Всичко, което може да мине за реклама, се отрязва.Колкото до предаванията - излъчват се след неопределено време, най-често след около месец. Точната дата на излъчване ти я казват в момента на снимките. Вервайте ми, бил съм там - не като участник, а за компания на един съсвем млад регистриран член на форума $L@V4O_PZ или по-точно малкия ми син Станислав . Представянето му беше отлично, а няколко дни след излъчване на предаването беше местната знаменитост. Много бях учуден, когато наскоро разбрах, че клип с участието му е качен в интернет. Писах за това и в "Забавни и интересни клипове", но там май никой не поглежда.
                          А, гледахме го

Коментар

Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

ако ти трябва жокер за музика , кино , всичко свързано с Русия - ползвай ме
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X