DanDido написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Успех на колегата утре в "Стани Богат" 20.12
Collapse
X
-
Явор Митев
Успех на колегата утре в "Стани Богат" 20.12
Етикети: –
-
И аз пожелавам успех на колегата ! Едва ли ще му позволят да каже нещо за форума, а дори да го направи, няма да го излъчат. Всичко, което може да мине за реклама, се отрязва.Колкото до предаванията - излъчват се след неопределено време, най-често след около месец. Точната дата на излъчване ти я казват в момента на снимките. Вервайте ми, бил съм там - не като участник, а за компания на един съсвем млад регистриран член на форума $L@V4O_PZ или по-точно малкия ми син Станислав . Представянето му беше отлично, а няколко дни след излъчване на предаването беше местната знаменитост. Много бях учуден, когато наскоро разбрах, че клип с участието му е качен в интернет. Писах за това и в "Забавни и интересни клипове", но там май никой не поглежда.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:И аз пожелавам успех на колегата ! Едва ли ще му позволят да каже нещо за форума, а дори да го направи, няма да го излъчат. Всичко, което може да мине за реклама, се отрязва.Колкото до предаванията - излъчват се след неопределено време, най-често след около месец. Точната дата на излъчване ти я казват в момента на снимките. Вервайте ми, бил съм там - не като участник, а за компания на един съсвем млад регистриран член на форума $L@V4O_PZ или по-точно малкия ми син Станислав . Представянето му беше отлично, а няколко дни след излъчване на предаването беше местната знаменитост. Много бях учуден, когато наскоро разбрах, че клип с участието му е качен в интернет. Писах за това и в "Забавни и интересни клипове", но там май никой не поглежда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар