abarth77 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шеф на КАТ катастрофира и отказа дрегер
Collapse
X
-
фиатче Браво 2.0
-
Хубава песен на Васко Кеца. Така е, така е. Един мой колега е така си изгоря, щото някакъв го удари на кръстовище. На оня акт, на колегата - уво. Ама този е голям началник...Айде приемам облога - на 5лв. :D И без това сестра ми учи в София, че ще можеш да почерпиш една бираUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Явор Митев
Вътрешният министър Румен Петков бе категоричен, че освен дисциплинарно уволнение друго наказание за Пенко Пенков не може да има, предаде БТА.....така ли бреееееееее.....няма друго наказание...ами книжката, ами малко така разследване....м**ма им да е**ба аз.......а Добри стой си сега без книжка един месец.......да е*а аз тая кофа с лайна смръдлива, наречена "държавен контрол"....
Коментар
-
Re: Шеф на КАТ катастрофира и отказа дрегер
Явор пак нещо не е разбрал...Пенков пътувал с личния си автомобил "Мерцедес" по време на дежурство, когато едно дърво загубило управление и се блъснало в колата на Пенков. Дървото се е движило без обезопасителен колан и е отказало да му направят проба за алкохол с дрегер, тъй като си било обелило кората, а и отказало кръвна проба.И после човечеца бил виновен...
Коментар
-
Re: Шеф на КАТ катастрофира и отказа дрегер
Immortal написа:Явор пак нещо не е разбрал...Пенков пътувал с личния си автомобил "Мерцедес" по време на дежурство, когато едно дърво загубило управление и се блъснало в колата на Пенков. Дървото се е движило без обезопасителен колан и е отказало да му направят проба за алкохол с дрегер, тъй като си било обелило кората, а и отказало кръвна проба.И после човечеца бил виновен...
Коментар
-
Чудо би било ако трезвен началник КАТ катастрофира , защото такъв едва ли има в България.Поне аз не познавам такъв Колкото до наказание ще се размине както се размина депутата от ДПС, както се разминаха много прегрешили но на отговорни постове.От такива ръководители в МВР и в КАТ се получават такива нещастия като вчерашния автобус с трите жертви и десетки ранени.Нима тоя водач който има стаж 20 години за пръв път да прави такова изпреварване ???Не .Правил го е десетки пъти и се е оттървал но ето че идва момент в който се чупи стомната.Настигали са ме такива автобуси особенно на ГРУП и не те счита за човек на пътя .Минава те без да се съобразява с нищо .Обаче идва и такъв момент като вчерашния в който пострадват невинни хора, а в КАТ са само пияници и рушветчии.
Коментар
-
коцев написа:Чудо би било ако трезвен началник КАТ катастрофира , защото такъв едва ли има в България.Поне аз не познавам такъв Колкото до наказание ще се размине както се размина депутата от ДПС, както се разминаха много прегрешили но на отговорни постове.От такива ръководители в МВР и в КАТ се получават такива нещастия като вчерашния автобус с трите жертви и десетки ранени.Нима тоя водач който има стаж 20 години за пръв път да прави такова изпреварване ???Не .Правил го е десетки пъти и се е оттървал но ето че идва момент в който се чупи стомната.Настигали са ме такива автобуси особенно на ГРУП и не те счита за човек на пътя .Минава те без да се съобразява с нищо .Обаче идва и такъв момент като вчерашния в който пострадват невинни хора, а в КАТ са само пияници и рушветчии.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Какъв е човека не съдя по външния му вид .Природата ни е създала различни . Важното е какво се крие под външния вид ,дали е човек който в нужда ще ти помогне ,когато си в нарушение ще те накаже .А дали знаят правилника ...много се съмнявам .А са ги подложили на изпит а са ги скъсали всичките. Прогнила държава отвсякъде .Тази вечер хем пиша тука хем слушам телевизора и ми идва да го хвърля през прозореца . Ами те през пет минути съобщават хванали доцентка да дава частни уроци и я наказват с мъмрене , хванали тая вечер някакъв прокурос с голяма сума пари подкуп .Всеки ден ги ловят и вместо да намаляват те все повече се увеличават . В Бургас от гробищата крадили в София не остана общинска фирма без далавери ,в парламента пух и перушина никой не знае на кой бог се кланя.Бе как в Англия 7 дни след атентата в метрото ги хванаха атентаторите и след 4 месеца почна съдът да ги съди .А тук Маргините горките се разболяха по килиите и сега ще видите че ще осъдят държавата да им плати
Коментар
-
ogi28b написа:важно е татяна дончева да вдига червената и зелената папка, за да се знае "за" или "против" да се гласува. по-точно да гласува някой от трима-четиримата, които са в залата, с по 30 карти у тях... румънците, дето бяха толко зле, сега са пъти по-напред от нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар